Παγκόσμιο σοκ προκάλεσαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα, τον Απρίλιο του 2015, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια στη Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

mikri_anny

*Διαβάστε εδώ: Ελευθερία Αγραφιώτου: Η άγρια δολοφονία της παραμένει ανεξιχνίαστη (Βίντεο)

Ειδικότερα, ο 27χρονος πατέρας, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, δολοφόνησε, τεμάχισε, έβρασε και διέσπειρε ό,τι είχε απομείνει από το παιδί του σε διάφορα σημεία της Αττικής, προκειμένου να το φάνε τα σκυλιά.

mikrh_annu


Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα που σόκαρε Αστυνομία, ανακριτή και δικαστές, δεν καλύφθηκε με λεπτομέρειες από τα ΜΜΕ, εξαιτίας της πρωτοφανούς βαναυσότητάς του.

Ήταν 21 Απριλίου του 2015, όταν ένα ζευγάρι δήλωσε στο «Χαμόγελο του παιδιού» και έπειτα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας την εξαφάνιση της μικρής του κόρης.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικές Αρχές κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, καθώς η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις σχετικά με το πώς εξαφανίστηκε η κόρη της.

Αρχικά, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων πως το κοριτσάκι της χάθηκε από την αγκαλιά μιας συμπατριώτισσάς της, της Σύλβιας, που είχε αναλάβει να το προσέχει όσο εκείνη θα έλειπε στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα, για να καλύψει τον τοξικομανή σύντροφό της και πατέρα της Άννυ, στον οποίο είχε αναθέσει τη φροντίδα του παιδιού για όσο διάστημα θα έλειπε.

Η μητέρα της 4χρονης βρισκόταν στο Βερολίνο για περίπου έναν μήνα και μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, ο σύντροφός της της αποκάλυψε πως το παιδί εξαφανίστηκε, ενώ εκείνος κοιμόταν.

Αντί τότε οι γονείς να δηλώσουν αμέσως στην Αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού τους, ταξίδεψαν στη Βουλγαρία, για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας τι να κάνουν.


Η σοκαριστική ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ

Συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης, οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν ότι πίσω από την εξαφάνιση κρυβόταν ο πατέρας του παιδιού και ένας φίλος του, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι - «σφαγείο» τις ημέρες που έλειπε η μητέρα.

mikrh_anny


Ο πατέρας της άτυχης Άννυ ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια έβρασε την κόρη του, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Μαζί του ήταν και ο συμπατριώτης φίλος του, στον οποίο απέδωσε την πατρότητα της ιδέας του τεμαχισμού.

Το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το παιδί, από το οποίο εντοπίστηκαν μόνο μερικά ίχνη αίματος, τεμαχίστηκε, ενώ βρισκόταν εν ζωή.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον πατέρα της μικρής Άννυ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού.

pateras_mikris_annu


«Ήθελα να πάω να τη θάψω, αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά. Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα, αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ γι’ αυτό», είπε ο πατέρας κατά την απολογία του.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

mitera_mikris_annu


Στον τρίτο κατηγορούμενο της υπόθεσης, φίλο του πατέρα, το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη εννέα ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και για περιύβριση νεκρού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d05bjvlxubq1)