Κατηγορούν εδώ και ημέρες, με παντελή αδυναμία ανάγνωσης ενός εγγράφου γραμμένου σε απλά ελληνικά, τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής Αθήνας για σημεία και τέρατα...

- Αποκρύπτεται τεχνηέντως ότι στη γενική συνέλευση κάθε Ιατρικής Σχολής της χώρας μας, συνεπώς και στη γενική συνέλευση της Ιατρικής Σχολής Αθήνας συμμετέχουν κανονικά και οι εκπρόσωποι των φοιτητικών παρατάξεων.

-Αποκρύπτεται τεχνηέντως η σημασία της ομοφωνίας της επίμαχης απόφασης της γενικής συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής Αθήνας.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθήνας διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι η πρόσφατη, επίμαχη απόφαση της γενικής συνέλευσης της Σχολής αφορά την αδήριτη αναγκαιότητα να συνεχισθεί κανονικά η νοσηλεία και η άριστη παροχή υπηρεσιών και προς τους non COVID – 19 ασθενείς και, συνεπώς, πόρρω απέχει από τον ισχυρισμό, τον οποίο προσάπτουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Αθήνας, σύμφωνα με τον οποίον, δήθεν, εκείνοι επιθυμούν και ψήφισαν ομόφωνα την απόσυρσή τους από τη νοσηλεία των ασθενών με νόσο COVID 19 στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία.