Στην έκθεση «Royal Style in the Making» στο Παλάτι του Κένσιγκτον θα βρίσκεται από τις 3 Ιουνίου έως τις 2 Ιανουαρίου το διάσημο νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να εξερευνήσει την ιδιαίτερη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές με τους οποίους συνεργάστηκαν, παρουσιάζοντας δημιουργίες που άφησαν εποχή, μαζί με τα αυθεντικά σχέδια, τα δείγματα αλλά και αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Το νυφικό φόρεμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, που αναμφίβολα πέρασε στην ιστορία, σχεδιάστηκε από τους Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Εμάνουελ, ενώ η ουρά του, που ξεπερνούσε τα 7,5 μ., ήταν η μεγαλύτερη στη βασιλική ιστορία.

Οι γιοι της Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν και οι δύο να δανείσουν το φόρεμα στον Οργανισμό «Historic Royal Palaces» για την έκθεση.

Ανάμεσα στα εκθέματα, όμως, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και το φόρεμα που φόρεσε η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ, μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ, κατά την τελετή στέψης του βασιλιά Γεώργιου ΣΤ'.