Της Γεωργίας Κουμπούνη

Κριός Η Αφροδίτη σάς επιτρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Επιπλέον, θα φέρει δημιουργία και ευκαιρίες για άνοδο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τις τελευταίες εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς και να πάτε μπροστά. Τα οικονομικά σας είναι καλύτερα.  

Ταύρος Η περίοδος σε κάποιους θα φέρει έξοδα και σε άλλους δυσκολίες στην ανεύρεση πηγών εσόδων. Η σεξουαλικότητά σας είναι πολύ τονισμένη. Επαγγελματικά, έχετε ακόμη κάποια εμπόδια, τα οποία σύντομα θα υποχωρήσουν και θα είστε πιο ήρεμοι. Μη λύσετε τώρα κληρονομικά θέματα.  

Δίδυμοι Η Αφροδίτη είναι θετική, αφού προμηνύει τύχη και επέκταση στις παρέες και στις δημόσιες σχέσεις σας. Θα νιώθετε ωραία με τις παρέες σας και μέσα σε πολύ κόσμο. Επίσης, σας προστατεύει από εχθρούς και ανταγωνιστές, αλλά να προσέχετε, γιατί υπάρχει και ο Αρης.  

Καρκίνος Ο Κρόνος «μπλοκάρει» κάπως τα οικονομικά, αλλά θα έχετε ευκαιρίες για κέρδη χάρη στην Αφροδίτη. Γενικότερα, προχωράτε ακάθεκτοι προς μια καλύτερη περίοδο σε ό,τι αφορά την εργασία. Σήμερα ίσως σας γίνουν προτάσεις για νέες πηγές εσόδων. Οχι υπερβολές και καταχρήσεις.  

Λέων Μη βιαστείτε να χαρείτε για τον θαυμασμό που εισπράττετε. Συνεχίστε να είστε συνετοί, χαμηλών τόνων και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη ομορφαίνει τις οικογενειακές σχέσεις σας και σας δίνει τη δυνατότητα για επικοινωνία, αλλαγές παραστάσεων και ευκαιρίες στην εργασία.  

Παρθένος Η περίοδος μάλλον θα αναλωθεί στο άγχος για την καριέρα ή σε κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις. Ωστόσο, μπορεί να φέρει και επαγγελματικές συναντήσεις. Ο Δίας μπορεί να μην προσφέρει αυτή τη στιγμή άμεση τύχη, αλλά σας προστατεύει από αναποδιές, εχθρούς και ανταγωνιστές.  

Ζυγός Μην αφήνεστε σε καταχρήσεις και μη δοκιμάζετε τα όριά σας. Ο Αρης τονίζει τη σεξουαλικότητά σας. Μην το παρακάνετε, όμως. Κάποιοι από σας ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία ίσως κρύβει κινδύνους. Ο Δίας είναι εξαιρετικά θετικός για τα επαγγελματικά σας.  

Σκορπιός Ο Δίας φέρνει τύχη σε έναν τομέα που για σας είναι πολύ σημαντικός: τη δουλειά σας. Προσέξτε στα ερωτικά, καθώς υπερβολές και παρορμήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Στα επαγγελματικά σας, δεν πρέπει να σας καθοδηγούν τα συναισθήματά σας.

Τοξότης Μπορεί να είστε πολύ πιο τυχεροί απ’ ό,τι νομίζετε. Μπορείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες και τα προβλήματα, να διασκεδάσετε ή να απολαύσετε τη δημιουργία και κάποιες αγορές. Καλά τα εργασιακά θέματα, η υγεία και η ψυχολογία σας, ενώ δυναμώνετε οργανικά και πνευματικά.

Αιγόκερως Λόγω του Αρη, καλό είναι να προσέξετε μικροατυχήματα ή μικροπροβλήματα υγείας. Μην αφήνετε τα ταλέντα σας ανεκμετάλλευτα. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, ηρεμία, χαλάρωση και ξεκούραση. Η Αφροδίτη θα φέρει χρήμα ή ανθρώπους που θα σας στηρίξουν οικονομικά.

 Υδροχόος Βγαίνετε λίαν συντόμως από μια πολύ δύσκολη κατάσταση η οποία κράτησε πάρα πολύ καιρό. Ο Αρης σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, διώχνει όλη την ένταση και το άγχος. Ο Δίας θα φέρει υποστηρικτές και προστασία στα οικονομικά. Μη μαλώνετε με τα παιδιά σας.  

Ιχθύες Η Αφροδίτη είναι πολύ καλή για σας και βοηθά στο… κυνήγι του χρήματος. Γενικότερα, είναι καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, ενώ προσφέρει ευκαιρίες για άνοδο, αποκατάσταση, κοινωνική καταξίωση και πρόοδο. Μην αφήνεστε σε υπερβολές και καταχρήσεις και μη δοκιμάζετε τα όριά σας.