Κριός
Θα νιώσετε πιο δυνατοί και να λειτουργήσει θετικά η δημιουργικότητά σας. Ερωτικά, δεν θα πιεστείτε ιδιαίτερα. Οι αδέσμευτοι θα ξαναβρείτε τη χαμένη λάμψη σας, αλλά και τη διάθεση για έρωτες. Οι δεσμευμένοι ξεπερνάτε εύκολα τυχόν αντιδικίες με το ταίρι σας.

Ταύρος
Η Αφροδίτη φέρνει καλές ειδήσεις στα οικονομικά σας. Ισως έχετε έσοδα και καλές αγορές. Βάλτε σε τάξη το σπίτι σας, το νοικοκυριό σας και μην αφήνετε την οικογένειά σας ανεξέλεγκτη, ιδίως αν είστε ο ένας από δω και ο άλλος από κει.

Δίδυμοι
Θα πάνε πολύ καλά οι σχέσεις σας, αν και σεις είστε σωστοί. Είναι πολύ ευνοϊκή η περίοδος αυτή, ακόμη και για τα απλά πράγματα. Θα αναδείξετε τις ικανότητές σας, με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προς το παρόν, φροντίστε να αναζωογονηθείτε και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος
Να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Η ανησυχία και η κακή διάθεση στην περίπτωσή σας δεν είναι μόνιμο φαινόμενο. Αντίθετα, παίρνετε εύκολα τα πάνω σας. Δώστε βαρύτητα στην καριέρα σας, αλλά μη βιαστείτε να αδράξετε «ευκαιρίες». Εχετε προστασία από άτομα ισχυρά.

Λέων
Με τον Αρη στο ζώδιό σας, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Ερωτικά, το τοπίο δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Θα βρεθείτε κοντά με φίλους και θα κάνετε καλές γνωριμίες. Μην οδηγηθείτε σε εξαντλητικές δίαιτες ή, αντίθετα, καταχρήσεις. Προσέξτε πολύ τον εαυτό σας.

Παρθένος
Εύνοια έχετε στην καριέρα. Βέβαια, θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και αγχωμένοι, ενώ ίσως το ανοσοποιητικό σας να είναι κάπως πεσμένο - και όλα αυτά από τον εργασιακό φόρτο και από την επιρροή των καταστάσεων. Ερωτικά, έντονα πάθη και ενέργεια θα σας κατακλύσουν.

Ζυγός
Ερωτικά, η Αφροδίτη σάς προστατεύει από τα χειρότερα, αλλά δύσκολα θα έχετε αρμονικές σχέσεις, αν δεν προσπαθήσετε πολύ. Το πάθος έχει τον πρώτο λόγο. Χαλαρώστε και προσέξτε στον έρωτα και στις συνεργασίες σας. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν λίγο.

Σκορπιός
Ξεπεράστε τυχόν αντιδικίες με το ταίρι και τους συνεργάτες σας. Η ευελιξία και η ειλικρίνεια θα προλάβουν τις όποιες εντάσεις. Προσέξτε την επικοινωνία σας αλλά και την υγεία σας και ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας. Μην αφήνεστε στη θλίψη. Να διασκεδάζετε περισσότερο.

Τοξότης
Κρατήστε την ψυχραιμία σας με φίλους, συνεργάτες και συνεταίρους και προσέξτε την επικοινωνία σας μαζί τους. Αλλαγές στη δουλειά θα σας κάνουν νευρικούς, αλλά δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Η οικονομική ανασφάλεια θα σας αναγκάσει… να βάλετε τα δυνατά σας, με καλά αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Οικονομικά, κληρονομικά θέματα και συνεργασίες έχουν δυσκολίες. Θα εμφανιστούν ανταγωνιστές και κάποιοι που θα κάνουν κακόβουλα σχόλια εναντίον σας. Υπαρξιακές αγωνίες σάς καταβάλλουν και μερικές φορές τα μηδενίζετε όλα. Ο έρωτας πρέπει να γίνει η προτεραιότητά σας. Ωστόσο θέλει σοφές επιλογές.

Υδροχόος
Αποφύγετε προστριβές με συγγενείς σας, αλλά και γενικά με τον περίγυρό σας. Αρης και Ερμής σάς φέρνουν πολλά νεύρα. Μην «αρπάζεστε» με τον κόσμο γύρω σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μείνετε ψύχραιμοι. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά.

Ιχθύες
Προσέξτε μην εκτεθείτε από ανταγωνιστές. Αντισταθείτε στα ρίσκα και ειδικά στα οικονομικά. Δημιουργικότητα και πάθος συνθέτουν τον αισθηματικό σας κόσμο. Ωστόσο ο Aρης θα φέρνει ένταση και συχνά ανόητες παρορμήσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά φαγητό, ποτό ή ξενύχτια.