ΚΡΙΟΣ
Εχετε πλέον περισσότερη εύνοια στα οικονομικά σας και καλύτερη διάθεση, αφού ούτε οι επερχόμενες εκλείψεις σάς επηρεάζουν σημαντικά ούτε ο Αρης στον Λέοντα δοκιμάζει τις αντοχές σας. Ωστόσο, λόγω της επερχόμενης έκλειψης (7/8), καλά θα κάνετε να μη σκορπάτε χρήμα άσκοπα, γιατί θα έρθουν έκτακτα έξοδα ή καθυστερήσεις. Καλύτερα τα πάτε με κάποιους συνεργάτες. Αισθηματικά όλα θα πάνε καλά, αν δεν είστε επιπόλαιοι και δεν έχετε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Κάποιοι εχθροί καραδοκούν. Μην τους δίνετε «όπλα». Ανάμεσά τους και μερικοί που σας το «παίζουν» φίλοι. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην εμπιστεύεστε άκριτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν πάτε διακοπές, να τρώτε καλό φαγητό και να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Προσέξτε την εικόνα σας, γιατί ο Αρης και η έκλειψη που έρχεται την άλλη εβδομάδα μπορεί να προκαλέσουν σκάνδαλα και να φέρουν σημαντικές δυσκολίες στις κοινωνικές σχέσεις σας. Αισθηματικά, αποφύγετε τα ερωτικά παιχνίδια, αν δεν έχετε μόνιμο ταίρι. Αν είστε δεσμευμένοι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αρκεί να μην μπλέκεστε σε διπλά παιχνίδια. Η Αφροδίτη υποστηρίζει τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Προσοχή στο σπίτι, ιδίως αν πρόκειται να λείψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρότι η πρώτη έκλειψη έρχεται την επόμενη εβδομάδα, καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε με ξένους και εξωτερικό, με εκδόσεις και πνευματικές εργασίες, εκπαίδευση και σπουδές. Η Αφροδίτη αποδεικνύεται ο φύλακας άγγελός σας που σας προστατεύει στα οικονομικά σας, στις αναποδιές και φροντίζει την υγεία σας. Αισθηματικά, η ψυχική σας διάθεση μπορεί να είναι λίγο περίεργη. Μην ξεσπάτε στο ταίρι σας, ακόμη κι αν σας προκαλεί, αφού ο Κρόνος σε καλή σχέση με τον Ουρανό δείχνει πως κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί. Τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν έχετε εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, οπότε μην τζογάρετε. Πάρτε κανένα λαχείο, αλλά έως εκεί! Ευνοούνται περισσότερο τα ταξίδια και η επικοινωνία, χάρη στην Αφροδίτη. Η σχέση σας πιθανόν να είναι «τραυματισμένη». Φροντίστε τη! Τα πάθη ανάβουν με τον Αρη στον Λέοντα και ιδίως τα… σεξουαλικά. Ωστόσο μην κάνετε επιπόλαιο σεξ ή χωρίς προφυλάξεις οι αδέσμευτοι. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθετε πως δοκιμάζονται τα νεύρα σας. Οι προσεχείς εκλείψεις θα φέρουν εντάσεις ή προβλήματα υπαρξιακά. Προσοχή σε οικονομικά, κληρονομικά και συνεταιρισμούς. Ο Αρης φέρνει προβλήματα και στην καθημερινότητά σας. Προσοχή σε πιθανές κλοπές.

ΛΕΩΝ
Μη ρισκάρετε με τα οικονομικά σας, παρότι δεν έχετε μεγάλες δυσκολίες. Καλά θα κάνετε να περάσετε αυτές τις ημέρες αυτές, αν αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές. Δυναμώνει η κοινωνική σας ζωή και έχετε κοντά σας φίλους και συμμάχους. Το θέμα είναι αν εσείς τους εκτιμάτε όσο πρέπει. Ωστόσο, λόγω της επερχόμενης έκλειψης, ίσως έχετε οργανικά προβλήματα ή ψυχική αναστάτωση που οφείλονται σε συσσωρευμένο θυμό. Ο Ερμής ενισχύει τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας, με την επερχόμενη έκλειψη (7/8) απέναντι από το ζώδιό σας. Προσέξτε πολύ τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη σας, Ερμή, στο ζώδιό σας έχετε σημαντική προστασία εν όψει εκλείψεων και, φυσικά, γοητεία. Κάποια φλερτ και έρωτες θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά μην επιλέξετε άτομα που διαβλέπετε πως θα αποδειχθούν τοξικά στην πορεία. Τα ερωτικά σας μπορεί να μπερδευτούν, αφού η Αφροδίτη ευνοεί φιλίες και έρωτες, αλλά ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει μπερδέματα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Λόγω του Αρη, προσέξτε την υγεία σας, οδηγείτε συνετά και αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές. Αν εργάζεστε, δείξτε υπομονή σε πιθανές αντιξοότητες και προκλήσεις, προσέξτε τις συνεργασίες σας και φροντίστε να είστε άψογοι στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
Δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η δύσκολη έκλειψη που έρχεται την άλλη εβδομάδα είναι σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύετε άμεσα από κάτι. Βέβαια, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, οπότε σας φέρνει κάποια δώρα, ενώ ο Αρης αποδεικνύεται φίλος και ο Δίας φροντίζει τις σχέσεις σας. Αισθηματικά, δεν φαίνεται να έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί να είστε προσεκτικοί, να μη φλερτάρετε δεξιά και αριστερά και να μην προκαλείτε. Καλές οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα υπόσχεται ευκαιρίες σε ό,τι αφορά το χρήμα και σε αυτόν τον τομέα δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα ούτε η έκλειψη στις 7/8 στον Υδροχόο. Ωστόσο προσέξτε υγεία και προσωπικά θέματα, ηλικιωμένα άτομα, αλλά και την οικογενειακή ζωή και την καριέρα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι σας, ιδίως αν πρόκειται να λείψετε. Αισθηματικά, ίσως η καρδιά σας να σκιρτήσει από έναν νέο έρωτα ή να έχετε έμπνευση και δυνατότητες για παραγωγή καλού έργου. Ωστόσο πρέπει να είστε φειδωλοί, να κοιτάτε τα έργα και να μην παρασύρεστε από λόγια. Καλά περνάτε σε ταξίδια, με ξένους και με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλύτερα να είστε συγκρατημένοι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με ξένους και εξωτερικό, λόγω του Αρη στον Λέοντα. Επίσης, να είστε συγκεντρωμένοι στο τιμόνι, γιατί από την άλλη εβδομάδα αρχίζουν και οι εκλείψεις. Αποφύγετε τα πολλά ταξίδια και προσέξτε στην επικοινωνία σας. Αισθηματικά, είστε λίγο καλύτερα στις σχέσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σας. Να θυμάστε ωστόσο πως ο Πλούτωνας απαιτεί να είστε συνετοί σε ό,τι αφορά το σεξ και όχι άπληστοι. Σταματήστε να παίζετε με όρους «όλα ή τίποτα». Η Αφροδίτη φέρνει καλά πράγματα σε ό,τι αφορά οικονομικά, οικία και καριέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δεσμευμένοι είστε καλύτερα όσο περνάει η εβδομάδα, αλλά και στη συνέχεια, μιας και η έκλειψη δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας ή τις συνεργασίες σας. Προσέξτε μη γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και χάσετε ευκαιρίες στην καριέρα ή μήπως λειτουργήσετε εις βάρος της προσωπικής σας ζωής και της σχέσης σας. Βελτιώνονται τα πράγματα σε οικογένεια και καριέρα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, λόγω Αρη αλλά και της έκλειψης. Φυλαχτείτε από κλοπές και από απατεώνες ή από άτομα που ίσως σας ζητήσουν δανεικά, τα οποία θα είναι αγύριστα! Αποφύγετε και τις αγορές από την άλλη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λόγω της επερχόμενης έκλειψης (7/8) στο ζώδιό σας, αλλά και του Αρη απέναντί σας, θα επηρεαστεί είτε η ψυχική σας διάθεση είτε η υγεία σας ή θα έχετε αναπάντεχες επιθέσεις από κακοπροαίρετα άτομα, οι οποίες ίσως σας αιφνιδιάσουν. Αποφύγετε τα πολλά ταξίδια και προσέξτε πώς οδηγείτε. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές, ειδικά σε ποτό και φαγητό. Να προσέχετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και το αυτοκίνητό σας. Υπομονή και σωφροσύνη συμβουλεύουν τα άστρα, ιδίως σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και προσοχή σε ό,τι αφορά την εικόνα σας. Αποφύγετε εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Αποφύγετε μετακινήσεις, κουτσομπολιά και τα επιπόλαια λόγια, παρόλο που δεν ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις εκλείψεις. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες στην εργασία και ο Αρης εύνοια σε ό,τι αφορά το χρήμα. Πάρτε και κανένα λαχειάκι! Η Αφροδίτη αποδεικνύεται ο φύλακας άγγελός σας που σας προστατεύει στις αναποδιές στην καθημερινότητά σας, αλλά και στα αισθηματικά σας. Μάλιστα, υπόσχεται ευκαιρίες στην ερωτική ζωή, αλλά η επερχόμενη έκλειψη στις 7/8 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω από εχθρούς ή ανταγωνιστές, οι οποίοι ίσως σας διαβάλουν. Παράλληλα, μπορεί να ειπωθούν και κακά λόγια για σας στην εργασία. Φυλαχτείτε.