Της Λίτσας Γάκη  

Κριός
Στα επαγγελματικά χρειάζεται επιμονή, υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή στο οικονομικό κομμάτι. Η μέρα κυλά καλυτέρα εάν ασχοληθείτε με την οικογένεια και τον σύντροφο. Αποφύγετε συγκρούσεις και εκνευρισμούς για μικροπράγματα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Είναι μια καλή ημέρα για έξοδο και αναθέρμανση οικογενειακών και φιλικών σχέσεων.  

Ταύρος
Μετακινήσεις και συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σάς ωθούν σε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Συλλέξτε πληροφορίες και θα βγείτε κερδισμένοι. Εάν κάποιος σας προκαλεί εκνευρισμό ή ζήλια, παρατηρήστε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι.  

Δίδυμοι
Ένα πρόσωπο που πιθανόν έχει σχέση με την οικογένεια μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό και σας κάνει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που πιθανόν δεν λειτουργεί σωστά στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, έχετε αισιόδοξη και καλή διάθεση, που σας βοηθά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να κάνετε υπομονή.  

Καρκίνος
Μην κλείνεστε στο καβούκι σας και συζητήστε με συνεργάτες διαφορές λύσεις σε επαγγελματικά θέματα και καινούργιες συνεργασίες. Ο σύντροφος ή οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Συναντάτε θετικές συμπεριφορές που σας αναζωογονούν και θα έχετε την προθυμία να βοηθήσετε σε οτιδήποτε και να συμβουλέψετε τα πρόσωπα που αγαπάτε.  

Λέων
Εργασιακά θέματα βρίσκονται στο μυαλό σας και πιθανόν κάποιο πρόσωπο να σας υποδείξει πώς να γίνετε καλύτεροι. Ίσως αυτό σας προβληματίσει και σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Ο σύντροφος δείχνει να σας χρειάζεται και περιμένει την κατανόησή σας σε θέματα που τον δυσκολεύουν.  

Παρθένος
Μοιράζεστε ευχάριστα συναισθήματα με τον σύντροφο, αλλά και σκέψεις, πιθανόν για θέματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σας. Μοιράζεστε μακροπρόθεσμα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, με ενθουσιασμό. Μην υπερβάλλετε και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι ελεύθεροι, με την επικοινωνιακή ευκολία που έχετε αυτό το διάστημα, καταφέρνετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.  

Ζυγός
Παίρνετε πρωτοβουλίες και υπερασπίζεστε τις θέσεις σας σε οικονομικά θέματα. Εάν έχει ήδη προκύψει μια καινούργια δουλειά, συζητήστε με την οικογένεια ή τον σύντροφο τους προβληματισμούς σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα εάν οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που θα θέλατε. Προσοχή οι αδέσμευτοι στον υπερενθουσιασμό.  

Σκορπιός
Ο σχεδιασμός μιας οικονομικής ευκαιρίας ή κάποιας λύσης στον τομέα αυτόν πιθανόν να σας ενθουσιάσει και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Το καλό είναι ότι αυτό θα σας δείξει και τον δρόμο για να λύσετε καθημερινά προβλήματα με πρωτότυπο τρόπο. Με τον σύντροφο οι ώρες θα είναι ευχάριστες και ουσιαστικές.  

Τοξότης
Προσέχετε τι ξοδεύετε είτε στην εργασία είτε στην προσωπική ζωή. Οι υπερβολές ή τα ανοίγματα εξακολουθούν ακόμη να είναι ένας ευαίσθητος τομέας. Ωστόσο, επειδή είστε εφευρετικοί και σας ενθουσιάζουν οι αλλαγές, κάντε το, αλλά βήμα-βήμα. Ανανεώστε την υπάρχουσα σχέση σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να παραμείνετε μόνοι και ελεύθεροι.  

Αιγόκερως 
Ένα φιλικό σας πρόσωπο ίσως σας απαλλάξει από ανασφάλειες και προβληματισμούς σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι συζητήσεις πάντα βοηθούν στο να εστιάσετε στο πιο σημαντικό και συμφέρον για εσάς. Περάστε το βράδυ ήσυχα, με το ταίρι σας, με φίλους και γνωστούς. Οι ελεύθεροι έχετε διάθεση για φλερτ και περιπέτειες.  

Υδροχόοι
Εάν εμφανιστούν απροσδόκητες εξελίξεις σε θέματα εργασίας, εκμεταλλευτείτε το και αναλάβετε ευθύνες. Αποφύγετε τον ενθουσιασμό. Έχετε μπει σε ένα μη αναμενόμενο για εσάς συναισθηματικό mood και ίσως υπερβάλλετε στην έκφραση των συναισθημάτων απέναντι στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ίσως βρεθείτε σε δίλημμα, έτσι καλό θα ήταν να μην εκτεθείτε και χάσετε από παντού.  

Ιχθύες
Αξιοποιήστε τον χρόνο σας σωστά και δείτε την ημέρα να παίρνει μια ευχάριστη χροιά. Αποφύγετε συγκρούσεις με πρόσωπα στον τομέα της εργασίας. Εάν νιώθετε ότι μια σχέση σάς ταλαιπωρεί, μην πέσετε στην παγίδα του ανταγωνισμού. Όσο για τους αδέσμευτους, μια έξοδος με φιλικά πρόσωπα σάς αλλάζει τη διάθεση.