Από τη Λίτσα Γάκη

Κριός
Με πεσμένη ενέργεια ξεκινά η μέρα σας, οπότε, αν έχετε τη δυνατότητα, μείνετε καλύτερα σπίτι. Καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις από τον παρορμητισμό που σας διακρίνει και έρθετε σε ρήξη με άτομα κοινών συμφερόντων. Το ίδιο ισχύει και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

Ταύρος
Οι σχέσεις απασχολούν το μυαλό σας. Θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Προσέχετε, όμως, γιατί δεν χρειάζεται να κυριαρχούν υπερβολικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να μην υπάρχει ένταση στον τομέα της δουλειάς και προσέχετε την υγεία σας. Εάν σας ταλαιπωρεί κάτι σωματικά, επισκεφτείτε έναν γιατρό.  

Δίδυμοι
Ενισχυμένα τα οικονομικά, όπως και τα ερωτικά. Διαχωρίστε αυτά τα δύο και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις λόγω συναισθηματικής υπερβολής. Δεν χρειάζεται, επίσης, να κάνετε σχέδια αυτήν τη στιγμή, γιατί πιθανόν να μην έχουν άμεση εφαρμογή. Εάν ο σύντροφος βρίσκεται μακριά, είναι καλό να κάνετε υπομονή. Έχετε αρκετή στήριξη από φίλους.

Καρκίνος
Εάν ψάχνετε για επαγγελματική ευκαιρία, ίσως να παρουσιαστεί είτε μέσω του αγαπημένου σας προσώπου είτε μέσω φίλων. Εάν, πάλι, στην εργασία σας φανεί μια καλύτερη προοπτική, εκμεταλλευτείτε τη παίρνοντας πρωτοβουλίες. Στον ερωτικό τομέα μη γίνεστε κτητικοί και ανυπόμονοι με το ταίρι σας και μην πιέζετε τις καταστάσεις.  

Λέων
Επικρατούν τάσεις απομόνωσης και σιωπής, που, όμως, μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, αν ασχοληθείτε με βαθύτερα ενδιαφέροντά σας. Εάν στο κομμάτι της εργασίας αντιμετωπίζετε προβλήματα με συναδέλφους ή συνεργάτες, μην αφεθείτε σε παρορμήσεις. Καλύτερα αναλύστε τις καταστάσεις και κοιτάξτε το συμφέρον σας.  

Παρθένος
Ίσως νιώθετε διαφορετικά και αναζητήσετε κάτι παραπάνω από τις καθιερωμένες συνήθειές σας. Κάνετε επαφές με άτομα που τα κοινά ενδιαφέροντά σας σας συναρπάζουν. Καλή μέρα για έρευνες και συζητήσεις πάνω σε θέματα πρωτότυπα. Προσέχετε μόνον τα οικονομικά σας και μην τα χρησιμοποιείτε ως μέσο για να εντυπωσιάσετε.  

Ζυγός
Οι υποχρεώσεις και οι μετακινήσεις είναι πολλές. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην καθυστερείτε, έτσι η μέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ παραγωγική. Να είστε ήρεμοι, για να μην προσελκύσετε άτομα που δεν θέλουν το καλό σας. Στο σπίτι νιώθετε πιεσμένοι από καταστάσεις που μπορεί να φέρουν διενέξεις, δυσκολεύοντας τα σχέδιά σας.  

Σκορπιός
Αγχωτική ημέρα με ένταση και παρορμητικότητα. Μην αναλωθείτε σε παρασκήνια και προσέχετε την υγεία σας, ειδικά την ψυχική. Εάν νιώσετε ότι πρέπει να αποφασίσετε για θέματα επαγγελματικά ή ερωτικά, σκεφτείτε διπλά και μην παρασύρεστε από τα έντονα συναισθήματά σας. Δείξτε στοργή στο ταίρι σας.  

Τοξότης
Ισχυρή η διαίσθησή σας και πιθανόν να καταλάβετε κάποια πράγματα που σας προκαλούσαν ένταση, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι. Θέλετε τον σύντροφο ικανοποιημένο από όλες τις απόψεις και ίσως προσπαθήσετε πολύ παραπάνω από ό,τι χρειάζεται. Φροντίστε τα οικονομικά σας και προσέχετε τις παρορμητικές αγορές, γιατί μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες.  

Αιγόκερως
Προσπαθώντας να αποδείξετε ότι έχετε βελτιώσει τον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να παρασυρθείτε από βιαστικά συμπεράσματα και να δημιουργήσετε δυσκολίες στην επαφή σας με τους άλλους. Βέβαια, οποιαδήποτε πίεση την αντέχετε και προσαρμόζετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε τον σύντροφό σας, γιατί μπορεί να παραπονεθεί ότι τον αμελείτε.  

Υδροχόος
Τάξη και μεθοδικότητα σας διακρίνει. Πιθανόν να έχετε αρκετή δουλειά, αλλά η επικοινωνιακή ζωντάνια σας σας κάνει πολύ αγαπητούς. Περάστε όμορφα με τον σύντροφό σας και δείτε τη σχέση σας από διαφορετική σκοπιά. Δείξτε τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας και, αν χρειαστεί, κάντε αυτοκριτική.  

Ιχθύες
Ίσως υπάρχει μια ανευθυνότητα απέναντι σε υποχρεώσεις, που πρέπει να χειριστείτε με λογική. Πιθανόν να καταστρώνετε σχέδια, αλλά θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν, γιατί αγγίζουν την ουτοπία. Ωστόσο, είναι πολύ όμορφη ημέρα για να την περάσετε με τον σύντροφό σας και να σας δείξει την τρυφερή διάθεσή του.