ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ 

Κριός
Ενα οικονομικό σχέδιο που έχετε διαμορφώσει πιθανόν να πραγματοποιηθεί. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν με άλλους, αλλά και υποχρεώσεις προς τρίτους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε αποφεύγατε - από επιθυμίες έως και φοβίες.  

Ταύρος
Οποιεσδήποτε δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζετε σε θέματα συνεργασιών ή εργασίας, είναι καλή στιγμή για να τις ξεπεράσετε με θετική διάθεση και αισιοδοξία. Εάν έρθετε σε διαφωνία με άλλους, κρατήστε θετική στάση και ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν. Κανονίστε μια όμορφη συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.  

Δίδυμοι
Το εργασιακό κομμάτι σάς απασχολεί πολύ και θέλετε να βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε εμπόδια. Μη βασίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων και οτιδήποτε έχει να κάνει με υποχρεώσεις που απαιτούν μετακίνηση. Αν χρειαστεί, τσεκάρετε τα πάντα για να μην ταλαιπωρηθείτε. Εάν υπάρχει στον χώρο εργασίας σας άτομο που σας ενδιαφέρει, πλησιάστε το.  

Καρκίνος
Είστε κοινωνικοί με καλή διάθεση, αν και υπάρχει μια δόση ανησυχίας. Προσπαθήστε τις οποίες ανασφάλειές σας να μην τις βγάλετε λανθασμένα σε άστοχες αγορές και σπατάλες. Ίσως ένα πρόσωπο να σας αναστατώσει με υποδείξεις ή παραπάνω υποχρεώσεις. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχετε μέλλον μαζί του.  

Λέων
Δώστε το καλύτερο δείγμα της δημιουργικότητάς σας στην εργασία και θα επιβεβαιωθείτε. Πιθανόν να έχετε νέα από την πατρική οικογένεια που μπορεί να σας αναστατώσουν, εάν έχετε δική σας. Σας απασχολούν κάποιες υπερβολές που γίνονται και σκέφτεστε λύσεις που να αποδίδουν. Καλέστε φίλους και περάστε μια ευχάριστη βραδιά μαζί τους.  

Παρθένος
Πιθανόν να κινείστε συνεχώς και να έχετε πολλά να κάνετε. Προσέχετε ό,τι έχει να κάνει με πληροφορίες και μετακινήσεις και πάρτε τις αποφάσεις που σας ευνοούν. Μην επαναπαύεστε σε υποσχέσεις άλλων, ιδιαίτερα στο κομμάτι της εργασίας, γιατί αργότερα θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Πιθανόν να μάθετε ευχάριστες εξελίξεις για πρόσωπα της οικογένειας.  

Ζυγός
Αν και σας απασχολούν τα οικονομικά, πιθανόν να έχετε διάθεση τεμπελιάς και να μην είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Προσέχετε μόνον να μην το δείχνετε και έρθετε σε ρήξεις με άτομα με τα οποία σας ενώνουν κοινά οικονομικά συμφέροντα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο πρακτικοί και να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο υπέρ σας.  

Σκόρπιος
Εάν κυριαρχούν ο θυμός και κάποιες ανασφάλειες, ίσως πρέπει να τον καλύψετε, γιατί πρέπει να δείτε πρώτα τι σας αναστατώνει. Προσπαθήστε να γίνετε πιο αυθόρμητοι και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στο ταίρι σας, χωρίς να απαιτείτε πολλά.  

Τοξότης
Με τη σωστή διαχείριση μπορείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε στο κομμάτι της εργασίας. Θα θελήσετε να αναφερθείτε σε προβλήματα που υπάρχουν και τα καλύπτετε. Μιλήστε πρακτικά και με χιούμορ εάν αυτό επιτρέπεται τη δεδομένη στιγμή και πιθανόν να ακούσετε θετικές απόψεις.  

Αιγόκερως
Νιώθετε ότι κάποιοι κανόνες σάς περιορίζουν και θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Οι αντοχές και η ενέργειά σας είναι σε ανοδική πορεία. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας ασχολούμενοι με πραγματικά σας ενδιαφέροντα, παρέα με τον σύντροφο και καλούς σας φίλους.  

Υδροχόος
Ίσως κάποιοι που εκτιμάτε να σας βοηθήσουν να δώσετε στα θέματα που σας απασχολούν την προσοχή που χρειάζεται, για να αποδείξετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα. Διαχειριστείτε σωστά τις όποιες απόψεις και σκέψεις ακούσετε. Αυτό θα ωφελήσει τόσο την οικογένεια όσο και τα επαγγελματικά σας.  

Ιχθύες
Με αρκετά αισιόδοξη διάθεση ξεκινάτε, και όλη αυτή η θετική στάση σάς ευνοεί. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερωθεί, όχι όμως εις βάρος της εργασίας και των οικονομικών σας. Ανανεωθείτε και ανανεώστε την υπάρχουσα σχέση, εφόσον υπάρχει, και δείτε με ειλικρίνεια την αλήθεια. Κάντε σχέδια για ένα ταξίδι.