ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΓΑΚΗ

Κριός
Τα φιλόδοξα σχέδιά σας προωθούνται μέσα από μια πρωτοποριακή λογική που δείχνει πως πατάτε καλά στο έδαφος. Έχετε αντιληφθεί πού ακριβώς κάνετε λάθη και νιώθετε έτοιμοι για τις σωστές επιλογές από εδώ και εμπρός. Συμπεριλάβετε τον σύντροφό σας μέσα σε αυτό και κάντε μια αυτοκριτική στα συναισθηματικά σας.  

Ταύρος
Με αισιοδοξία αντιμετωπίζετε οποίες εξελίξεις υπάρχουν στη συναισθηματική ζωή σας. Εάν, πάλι, δεν έχετε σύντροφο, θα επιδιώξετε να κάνετε γνωριμίες για να καλύψετε το κενό. Πιθανόν να μην έχετε μυαλό για δουλειές και να κάνετε σχέδια για ταξίδια που σας αποσυντονίζουν. Επιστρέψτε στην πραγματικότητα.  

Δίδυμοι
Όποια σχέδια και αν κάνετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν γρήγορα. Απαιτείται συγκροτημένη σκέψη και σωστά βήματα, ιδιαίτερα τώρα, που θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας αλλά και να αποφύγετε φορολογικές παγίδες.  

Καρκίνος
Πιθανόν απρόσμενοι παράγοντες να στρέψουν την προσοχή σας αλλού και όχι στα θέματα της δουλειάς που επείγουν. Προσπαθήστε να μη διαμαρτύρεστε και δείτε πώς μπορείτε να οργανωθείτε και να οργανώσετε και τους συνεργάτες σας για μια ομαλή διευθέτηση των εκκρεμοτήτων. Ομαδική δουλειά με το ταίρι σας σας ανανεώνει.  

Λέων
Αναθεωρείτε στο μυαλό σας τη μέχρι τώρα αντίδρασή σας σε καταστάσεις που δεν είχατε τον έλεγχο και συνειδητοποιείτε τη ματαιοδοξία σας. Τοποθετηθείτε δυναμικά, ακόμα και απέναντι στον εαυτό σας, και κάντε κινήσεις ανανεωτικές σε θέματα εργασίας, φροντίζοντας για τον ποιοτικότερο τρόπο ζωής σας.  

Παρθένος
Οτιδήποτε σας ταλαιπωρούσε επειδή δεν είχατε την επικοινωνία που θέλατε μπαίνει στη σωστή του βάση. Με τον σύντροφο σίγουρα αισθάνεστε ότι, μετά τις ανανεωτικές κινήσεις που κάνατε, μπορούν να γίνουν θαυμάσια πράγματα. Δέχεστε υποστήριξη από παντού και από εκεί που δεν το περιμένατε. Έχετε εμπιστοσύνη στην ουσία σας.  

Ζυγός
Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας υποστηρίξουν σε σχέδια και συνεργασίες που προτίθεστε να κάνετε, ιδιαίτερα η οικογένειά σας. Σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε σε αλλαγές που παλαιότερα δεν τολμούσατε, για να μη χαλάσετε την αρμονία γύρω σας. Βελτίωση στον οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα να έρθουν ευκαιρίες αγορών.  

Σκορπιός
Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της, με αποτέλεσμα να βλέπετε ότι τα οικονομικά σε βάθος χρόνου θα εξελιχθούν θετικά. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σάς ενδυναμώνουν ψυχικά με την υποστήριξή τους, αλλά και εσείς κρατάτε θετική στάση που βοηθά πολύ στο να αντιμετωπίζετε καταστάσεις και γεγονότα.  

Τοξότης
Νιώθετε ότι στα οικονομικά θέματα που υπάρχουν και πρέπει να λυθούν δεν έχετε ανάλογη ανταπόκριση από τα άτομα που περιμένατε. Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ο χρόνος είναι λιγότερος και, έτσι, χάνετε τις ευκαιρίες να γίνετε πιο κατανοητοί. Αισιοδοξείτε. Επικεντρωθείτε στα ουσιώδη που πρέπει να συζητηθούν.  

Αιγόκερως
Με μικρές εντάσεις και ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στα πάντα θα θέσετε προτεραιότητες πρώτα από όλα για το δικό σας καλό. Μην μπλέξετε με καταστάσεις που είναι κρυφές ή μυστικά που σας εκμυστηρεύονται φίλοι ή γνωστοί. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και θα βγείτε κερδισμένοι χωρίς απώλειες και παρεξηγήσεις.  

Υδροχόος
Υπάρχει μια τάση αρνητικότητας σε αυτούς που σας σπρώχνουν προς ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Είστε εσωστρεφείς, με διάθεση παρατηρητή, και πιθανόν να δείτε σχέδιά σας να επιτυγχάνονται. Κρατήστε τη θέση του παρατηρητή, γιατί τις επόμενες ημέρες πιθανόν να δείτε ότι οι αποφάσεις δεν εκτελούνται πάντα.  

Ιχθύες
Οφείλετε να συνειδητοποιήσετε ότι οι σχέσεις με τους ανθρώπους είναι βασικός τομέας στη ζωή μας. Έτσι, αναθεωρείτε σκέψεις που έχετε κάνει για καλούς φίλους ή και άτομα που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν. Μέσα στον χώρο εργασίας θα δείτε μια καινούργια διάσταση της ζωής σας.