Από τη Λίτσα Γάκη 

Κριός
Τα συναισθήματα είναι έντονα και καλό θα ήταν να μην τα εκφράσετε με υπερβολή, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Κάποιες αλλαγές σε εργασιακά θέματα μπορεί να εξάψουν την πρακτική σας πλευρά και τη ρεαλιστική σας προσέγγιση. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι χειροπιαστό και σίγουρο.  

Ταύρος
Επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις απασχολούν το μυαλό σας, αλλά και οι περιορισμοί που τίθενται γύρω από αυτές. Ωστόσο μπορεί να οδηγηθείτε σε συμφωνίες που θα σας βγουν σε καλό. Πιθανόν κάποιο έκτακτο έξοδο να σας προκαλέσει ανασφάλεια. Θα πρέπει να λειάνετε τις αντιφάσεις της μέρας.  

Δίδυμοι
Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας στον επαγγελματικό τομέα, λόγω του ότι είστε συγκροτημένοι. Αν μέχρι στιγμής έχετε αποδείξει και πόσο πρακτικοί μπορείτε να γίνετε, θα δείτε ευχάριστες εξελίξεις και στο οικονομικό κομμάτι. Για τις αποφάσεις στη συναισθηματική σας ζωή καλό θα ήταν να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή.  

Καρκίνος
Όταν η εργασία προχωρεί πιο πέρα και γίνεται τέχνη, αποκτά κάτι το πνευματικό. Σε αυτό το στάδιο νιώθετε ενθουσιασμό με ό,τι και αν κάνετε. Προσέχετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους και αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές, γιατί πιθανόν να δεχθείτε κριτική που δεν θα σας ευχαριστήσει.  

Λέων
Διατηρήστε την ενεργητικότητά σας και μην έχετε τάσης φυγής. Αν μέσα σας νιώθετε ότι βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που σας πίκραναν στο παρελθόν, μην ενδώσετε στην ανάγκη σας για μελόδραμα. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που σας αποφορτίζει και εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε κατά νου.  

Παρθένος
Εάν προστεθούν καινούργιες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, μη φοβηθείτε, γιατί έχετε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρετε. Αν αυτό συμβεί, θα έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όμως μην περιμένετε άμεση επιβράβευση. Στο συναισθηματικό κομμάτι, ένα απρόβλεπτο γεγονός ή μια έκπληξη θα σας χαροποιήσουν.  

Ζυγός
Οι υπηρεσίες που παρέχετε στους άλλους είναι σημαντικές. Αναρωτηθείτε όμως και για τις υπηρεσίες που παρέχετε στον εαυτό σας. Υπερβολικές υποχρεώσεις και κόπωση πιθανόν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Ευνοούνται τα οικονομικά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αγορές.  

Σκορπιός
Ο τομέας των οικονομικών είναι σημαντικός και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε μπορεί να σας ενθουσιάσει. Φροντίστε να φιλτράρετε όποιες υποσχέσεις ακούσατε ή όποιες προτάσεις σάς έχουν γίνει και ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια, γιατί αργότερα μπορεί να αναθεωρήσετε. Συναισθηματικά όλα βγαίνουν στο φως και γοητεύετε.  

Τοξότης
Πρέπει να λειτουργήσετε πρακτικά και συγκροτημένα, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς υπερβολές και εντάσεις. Προσέχετε οτιδήποτε λεχθεί για να μην εκτεθείτε αργότερα. Υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια μπορεί να σας κάνουν αναποφάσιστους. Λειτουργήστε πιο πρακτικά και δώστε μεγαλύτερη σημασία στο ταίρι σας, που χρειάζεται το συναίσθημά σας.  

Αιγόκερως
Υποχρεώσεις, τρέξιμο και αρκετά εμπόδια σας εκνευρίζουν, γιατί παράλληλα χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Κρατήστε συνεπή στάση και μην πέσετε στην παγίδα της απαισιοδοξίας και της απομόνωσης. Απευθυνθείτε σε καλούς φίλους που μπορούν να σας καταλάβουν και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.  

Υδροχόος
Πρέπει να εφαρμόσετε σωστά και πρακτικά οτιδήποτε χρειαστεί γύρω από το οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, μη βιάζεστε και συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Η αυτοεκτίμησή σας δεν πρέπει να πηγάζει μέσα από τα υλικά αγαθά. Κάντε ό,τι καλύτερο νομίζετε για να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας και το ταίρι σας.  

Ιχθύες
Με πρωτοτυπία και αποφασιστικότητα προσελκύετε την προσοχή των άλλων. Φροντίστε να είστε πιο εξωστρεφείς και ξεκάθαροι στο τι ακριβώς ζητάτε. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε με ελαφρότητα τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν. Δώστε την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σας και μην εκδηλώνετε τάσεις φυγής.