Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός
Η ενέργειά σας είναι πολύ αυξημένη και προσελκύετε με πρωτοτυπία την προσοχή των άλλων. Ωστόσο, προσέξτε τις κινήσεις σας σε αγορές και σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα. Η σχέση με το ταίρι σας περνά σε άλλο επίπεδο και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαίτερα.  

Ταύρος
Η επιδίωξη αγορών για την επίτευξη ανέσεων είναι ένας από τους στόχους σας. Ωστόσο, η σκέψη σας πιθανόν να γίνει πιο φιλοσοφημένη, αρχίζοντας να βλέπετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Προς το βράδυ κρατήστε στάση ηρεμίας και παρατήρησης και μην παρασύρεστε σε άσκοπες στιγμές.  

Δίδυμοι
Διαφωνίες και μικροπαρεξηγήσεις θα ξεπεραστούν, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με τον σύντροφό σας. Σκεφτείτε πιο σοβαρά τις καταστάσεις που σας δένουν και συνειδητοποιήστε πως οι άλλοι πιστεύουν σε εσάς. Δώστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να νιώσουν ασφάλεια.  

Καρκίνος
Χρειάζεται προσοχή στις συναναστροφές σας είτε με τον ερωτικό σύντροφο είτε με συνεργάτες. Οποιες δυσκολίες προκύψουν φροντίστε να λυθούν με χαμόγελο και καλή διάθεση, χωρίς νεύρα και υπερβολές. Μην παίρνετε σήμερα συναισθηματικά ή επαγγελματικά ρίσκα.  

Λέων
Για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Θέστε υπό έλεγχο οποιεσδήποτε τάσεις για ξεσπάσματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συναδέλφους. Διατηρήστε την ενεργητικότητά σας και καθορίστε εσείς τους ρυθμούς της ζωής σας.  

Παρθένος
Αισθάνεστε ότι υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους είτε σε θέματα συναισθηματικά είτε οικονομικά. Οι τομείς αυτοί μπορούν να τονωθούν εάν κινηθείτε πιο μυστικά και αποφύγετε να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Απελευθερωθείτε και βρείτε το σημαντικό, χωρίς τις ζήλιες να εισβάλουν στη ζωή σας.

Ζυγός
Είστε επικοινωνιακοί απέναντι σε συνεργάτες, αλλά μια δόση υπερβολής θα έχει ως αποτέλεσμα να παρεξηγηθείτε. Κρατήστε ένα μέτρο σε ό,τι έχετε σκοπό να πραγματοποιήσετε και φροντίστε να μην μπείτε σε διαδικασία αγορών, γιατί μπορεί να είναι άστοχες. Με τον σύντροφο ίσως συζητήσετε για οικονομικά θέματα που σας δυσκολεύουν.  

Σκορπιός
Πιθανόν να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί σε δαπάνες, κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Φροντίστε να μην επηρεαστείτε, γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες να τις διεκπεραιώσετε. Προσέχετε, εάν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, να μην πιέζετε τον εαυτό σας και εξαντληθείτε. Δώστε σημασία στη διατροφή και τονώστε τον οργανισμό σας.  

Τοξότης
Υιοθετήστε πιο συντηρητική στάση απέναντι στα επαγγελματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε λάθη και παρεξηγήσεις. Αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να εξυπηρετήσετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Δώστε σημασία στα παιδιά σας και στις υπερβολές που κάνετε για χάρη τους.  

Αιγόκερως
Είστε επικοινωνιακοί και με καλή διάθεση, ωστόσο φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης σας στον επαγγελματικό τομέα και πόσο αυτός έχει επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή. Ακόμα και αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, προσπαθήστε να είστε δίπλα στους αγαπημένους σας, δείχνοντάς τους πόσο τους νοιάζεστε.  

Υδροχόος
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με επαφές που θα σας ευνοήσουν, επιτυγχάνοντας και μια καλή συμφωνία. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε κοινωνικές δραστηριότητες και έχετε την πεποίθηση ότι τα σχέδια και οι ιδέες σας θα προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσέχετε μόνο τις εντάσεις και τα λόγια που λέτε.  

Ιχθύες
Πιθανόν να γίνετε το θύμα ατόμων που ασκούν εξουσία επάνω σας, ειδικά στα επαγγελματικά. Ωστόσο, μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και κινηθείτε προσεκτικά. Η εύνοια στον συναισθηματικό τομέα θα φέρει συναρπαστικές εξελίξεις στα σχέδιά σας. Προς το βράδυ υπάρχει τάση για ονειροπόληση και πράξεις υπερβολής.