ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΓΑΚΗ

Κριός
Οι υπερβολικά κυκλοθυμικές αντιδράσεις και η έλλειψη ψυχραιμίας μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Προσέχετε σε οποιαδήποτε κίνηση ή ανοίγματα στα επαγγελματικά. Μη ρισκάρετε και μην πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Επίσης, μην ανακυκλώνετε καταστάσεις του παρελθόντος.  

Ταύρος
Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι καλά κρυμμένα και να είστε περισσότερο ευέξαπτος απ' ό,τι συνήθως. Πιθανόν όμως και να μην τα εκφράσετε, προτιμώντας την ηρεμία σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκτεθεί. Οικονομικά, αν και είστε ασφαλείς, προσέχετε τις σπατάλες.  

Δίδυμοι
Πολύ ενδιαφέρουσα μπορεί να αποδειχθεί η μέρα, με εργασίες οι οποίες έχουν ξεκινήσει ή είναι ήδη σε εξέλιξη. Κερδίζετε με τις απόψεις σας φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα. Εάν δίνετε εξετάσεις κάθε είδους, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αφομοιώσετε καλύτερα τις πληροφορίες.  

Καρκίνος
Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες ή οι συνάδελφοί σας και αφήστε την άκρη τη μονόπλευρη άποψη γύρω από επαγγελματικά θέματα. Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους και κάντε υπομονή. Όλα αυτά ίσως απορρέουν από την ανάγκη σας να κάνετε πρωτοποριακές αλλαγές.  

Λέων
Ένα αίσθημα ανικανοποίητου και μια εσωτερική δυσαρέσκεια μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τιθασεύστε τον εγωισμό σας, μην εκνευρίζεστε, προσπαθώντας παράλληλα να είστε αντικειμενικοί. Μην παραβλέπετε αυτά που έχουν προσφέρει οι άλλοι σε εσάς.  

Παρθένος
Έχετε πλέον την ωριμότητα να διακρίνετε ποιοι άνθρωποι είναι κατάλληλοι για εσάς και ποιοι όχι. Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, με απογοητεύσεις και αναθεωρήσεις, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας σε θέματα οικονομικής φύσεως. Διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν με κάθε τρόπο.  

Ζυγός
Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς ζητάτε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εκφράστε όποιες επιθυμίες έχετε στον σύντροφό σας και συζητήστε αυτό που σας προβληματίζει και θέλετε να το διορθώσετε. Να είστε ειλικρινείς απέναντί του, αλλά και απέναντι στον εαυτό σας, για να βρεθεί η χρυσή τομή και να εξελιχθείτε.  

Σκορπιός
Είναι μια καλή στιγμή για να ανανεωθείτε εμφανισιακά και να επενδύσετε σε δραστηριότητες που μόνο καλό κάνουν στην υγεία σας. Μη σκέφτεστε το παρελθόν και τις χαοτικές καταστάσεις που υποστήκατε, φοβούμενοι πως αυτό θα σας πισωγυρίσει. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τη ροή των εξελίξεων.  

Τοξότης
Υπάρχει έμπνευση για δημιουργία είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε μια καινούργια εργασία. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν όρια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε, πιθανόν όμως να μπορείτε να εκφραστείτε μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες. Τα παιδιά και οι αγαπημένοι θα σας χαρίσουν στιγμές ξενοιασιάς.  

Αιγόκερως
Σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε συναισθηματικά, ακόμη και αν οι συνθήκες είναι ιδανικές. Μην αγχώνεστε, μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια και μην αναμοχλεύετε το παρελθόν. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τους άλλους εάν υπάρχουν παροδικά προβλήματα σε επαγγελματικά θέματα.  

Υδροχόος
Οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις αντιμετωπίσετε θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν εάν επιμένετε σε ασυμβίβαστες τοποθετήσεις. Προσεγγίστε τα πράγματα κάτω από ρεαλιστική ματιά και νιώστε ότι η ζωή σας είναι συναρπαστική έστω και αν πρέπει να κάνετε τα συνηθισμένα. Εσείς μπορείτε να είστε πάντα πρωτότυπος και εφευρετικός.

Ιχθύες
Προσπαθήστε να μη γίνεστε επίμονοι και πιεστικοί σε θέματα οικονομικής φύσεως. Έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αρκεί να είστε πραγματιστές και να μην επιδιώκετε παραπάνω από όσα μπορείτε να λάβετε. Διεκδικήστε με τα σωστά επιχειρήματα και όχι με τρόπο επιθετικό, προβάλλοντας μόνον τα συμφέροντά σας.