ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΓΑΚΗ  

Κριός Ανησυχείτε για τα οικονομικά σας, και αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα ακόμα κι αν η οικονομική σας κατάσταση είναι καλή. Εάν ο προσανατολισμός σας είναι περισσότερο δημιουργικός, προσέχετε πού θα επενδύσετε διάφορα ποσά. Εάν είναι επιχειρηματικός, φροντίστε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.  

Ταύρος Εκμεταλλευθείτε τη δημιουργικότητά σας και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, ειδικά αν κάτι δεν μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα. Πιθανά να λάβετε ευχάριστα νέα για ένα οικονομικό αίτημά σας και να επιβραβευτείτε για την επιμονή σας.  

Δίδυμοι Ανεξάρτητα από το πόσο εξωστρεφείς είστε ή δείχνετε, νιώθετε ότι κάποιες στιγμές πρέπει να μείνετε μόνοι, επικοινωνώντας λιγότερο, για να επαναφορτιστείτε. Η σιωπή σας πιθανόν να οφείλεται στην ανάγκη λήψης αποφάσεων για την προσωπική σας ζωή ή τις στενές σας σχέσεις, που θέλουν προσοχή.  

Καρκίνος Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των καταστάσεων θα είναι σήμερα πολύ ευεργετική, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος έντασης και διαπληκτισμών, ιδιαίτερα απέναντι στον σύντροφο. Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει και για να αποσυμφορηθείτε και επιδιώξτε κοινές δραστηριότητες με φίλους.  

Λέων Υπάρχουν αρκετή ένταση, ανασφάλεια και αρκετά επικοινωνιακά προβλήματα με άτομα που εμπλέκονται στα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ελλιπείς για λήψεις αποφάσεων. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με ηρεμία και χωρίς διαπληκτισμούς. Ο σύντροφος και η οικογένεια ίσως βοηθήσουν να εκτονώσετε τις εντάσεις.  

Παρθένος Αισθάνεστε ότι οι ενέργειές σας δεν έχουν ανταπόκριση. Προβληματίζεστε και νιώθετε ότι περνάτε από συνεχείς δοκιμασίες χωρίς τελειωμό. Κάντε υπομονή και μην εμπλέκεστε σε εντάσεις και αντιπαλότητες, γιατί θα χάσετε αυτή την αντικειμενική ματιά που έχετε απέναντι σε άτομα και καταστάσεις.  

Ζυγός Είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθούν καχυποψίες και να επέλθουν ρήξεις με τον σύντροφο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να λάβετε αρνητικές πληροφορίες για άτομα πολύ κοντινά σας ή και συνεργάτες με τους οποίους διαχειρίζεστε κοινό ταμείο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία και καθόλου επιθετικοί και νευρικοί.  

Σκορπιός Ερχονται στην επιφάνεια επαγγελματικά θέματα και διάφορες υποχρεώσεις που πιθανόν να είναι κοινά με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μη συγχυστείτε και παρασυρθείτε από την τάση αισιοδοξίας που τελευταία σας διακατέχει. Οι κοινές οικονομικές κινήσεις μπορεί να φέρουν απώλειες και τα σχέδιά σας να ανατραπούν.  

Τοξότης Προσέχετε το συναισθηματικό κομμάτι στη ζωή σας, γιατί εντάσεις και βιαστικές κινήσεις θα σας εξαντλήσουν. Μπείτε σε πρόγραμμα και φροντίστε περισσότερο το σώμα και την υγεία σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα στην εργασία ή κακές συνήθειες που σας εκνευρίζουν στους άλλους αντιμετωπίστε τα ψύχραιμα.  

Αιγόκερως Η επιλογή της σωστής συμπεριφοράς απέναντι στα παιδιά ή στο ταίρι σας είναι βασική προτεραιότητα σήμερα. Προγραμματίστε τα σχέδιά σας με ευχάριστη διάθεση, αποφεύγοντας να ανακυκλώνετε τα δυσάρεστα. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα, που πιθανόν δεν περιμένατε.  

Υδροχόος Πρόσωπα και καταστάσεις που έχετε βγάλει από τη ζωή σας βοηθούν να δείτε τι πραγματικά επιδίωκαν οι άλλοι από εσάς. Η οικογένεια και η προστασία της είναι το ζητούμενο σήμερα. Προσέχετε τη διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα γενικότερα, γιατί ριψοκίνδυνες κινήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν θα βοηθήσουν.  

Ιχθύες Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από αγορές και έχετε απώλειες χρημάτων που είναι αναγκαία για τις υποχρεώσεις σας. Προβληματισμός επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα, παρόλο που υπάρχουν προοπτικές. Εάν νιώθετε ότι βρίσκεστε υπό πίεση, μην παραδοθείτε σε φλυαρίες και κουβέντες που αργότερα θα αναθεωρήσετε.