ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ

Κριός Πρακτικά ζητήματα στην εργασία κλέβουν λίγο χρόνο παραπάνω από την οικογενειακή εστία. Η διάθεσή σας είναι θετική, αλλά το πρόγραμμα φορτωμένο. Ίσως υπάρξει κάποια σύγχυση και ενώ προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, μπορεί ξαφνικά να εκνευριστείτε και να θελήσετε να αποδράσετε. Η καλύτερη απόδραση σήμερα είναι στην αγκαλιά της οικογένειας.  

Ταύρος Οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας χαρακτηρίζονται από την ανταλλαγή πληροφοριών. Φροντίστε να μην αφήσετε υπονοούμενα που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα. Προσέχετε να μην επηρεαστείτε από συγγενείς ή αγαπημένους σε αγορές που δείχνουν ελκυστικές, γιατί τα φαινόμενα απατούν.   

Δίδυμοι Πιθανή επαγγελματική επιτυχία, έστω και μικρή, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Παρ' όλα αυτά, νιώθετε ότι οι κώδικες επικοινωνίας με τους άλλους δεν είναι κοινοί. Συγκεντρώστε την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα, στον φόρτο εργασίας και στα οικονομικά σας, που χρειάζονται επιμελέστερη διαχείριση.  

Καρκίνος Οι δραστηριότητες και οι εντατικοί ρυθμοί ανεβάζουν τη διάθεση και βλέπετε τα πάντα υπό το πρίσμα της αισιοδοξίας. Συναισθηματικοί και εύθυμοι, έχετε έμπνευση και δημιουργική διάθεση για να αξιοποιήσετε τα πάντα. Φροντίστε αυτή η πολύ καλή διάθεση να διατηρηθεί ρεαλιστική και σε επαγγελματικά ζητήματα.  

Λέων Ενώ έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε με τις ιδέες σας, μάλλον το κλίμα δεν είναι τόσο ευνοϊκό και υπάρχει ασυνεννοησία και ένταση. Παρ' όλα αυτά να είστε υπομονετικοί, μη χάνετε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Κρατήστε τις αποστάσεις σας.  

Παρθένος Δεν θέλετε να αφήσετε καμία ευκαιρία αναξιοποίητη και η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι ανεβασμένη. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαλότητες  επειδή θέλετε να γίνουν όλα  με τον δικό σας τρόπο, ιδιαίτερα απέναντι στον σύντροφό σας. Οι επαναλαμβανόμενες  συζητήσεις είναι κουραστικές, ειδικά αν θίγετε το θέμα ενός ταξιδιού.  

Ζυγός Έχετε τη δυνατότητα να δράσετε με επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα. Εάν είστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, υπάρχουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να είστε κοντά στην οικογένεια και να συμβαδίζετε  με τις απόψεις των αγαπημένων σας.  

Σκορπιός Προτού προχωρήσετε σε συμφωνίες πάσης φύσεως, εκτιμήστε τη σωστή στιγμή που θα φέρετε στην επιφάνεια σχέδια που θέλετε να προωθήσετε. Επικοινωνιακά το κλίμα είναι μπερδεμένο και αυτό σας προκαλεί άγχος και εκνευρισμό. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε και κάποιους αναγκαστικούς περιορισμούς στα οικονομικά.  

Τοξότης Η συναισθηματική σας ζωή δείχνει σημάδια βελτίωσης, έστω και εάν ακόμη αισθάνεστε περιορισμένοι και καταπιεσμένοι. Στα επαγγελματικά προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί, γιατί οι διασυνδέσεις θα αποδειχτούν σπουδαία βοήθεια. Υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικών οφειλών.  

Αιγόκερως Μη δίνετε αφορμές για σχόλια και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν μπροστά σε νομικά προβλήματα. Τηρήστε υπεύθυνη στάση και ασχοληθείτε με τη συναισθηματική σας ζωή και τον σύντροφό σας. Οι φίλοι είναι πηγή χαράς, όμως μην παρασύρεστε σε έντονες δραστηριότητες μαζί τους.  
Υδροχόος Υπάρχει μια αισιοδοξία  από την πλευρά σας και ενώ έχετε πρωτοποριακές λύσεις όλα σκοντάφτουν στο κλίμα έντασης και στα εμπόδια επικοινωνίας με τους άλλους. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να ελιχθείτε και να βρείτε σημεία επαφής. Προσέχετε πολύ σε οικονομικά θέματα και μη ρισκάρετε σε κάτι που μπορεί να φαίνεται δελεαστικό.  

Ιχθύες Οτιδήποτε και αν σχεδιάζετε, πρέπει προς το παρόν να το αναβάλετε, γιατί ό,τι και να προγραμματίσετε τείνει να ματαιωθεί. Είναι καλύτερα να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Προσέχετε πολύ τις καταχρήσεις και τις υπερβολές  κάθε είδους, γιατί δεν αντικαθιστούν τις συναισθηματικές ανάγκες σας.