Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός Η πνευματικότητά σας παρουσιάζεται ενισχυμένη και είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Αντιδράτε δυναμικά απέναντι στις καταστάσεις και με αμεσότητα για την επίλυση όλων των οικονομικών προβλημάτων. Ενισχυμένη είναι επίσης και η συναισθηματική σας ζωή.  

Ταύρος Υπάρχει η τάση προσκόλλησης στον σύντροφο ή σε αγαπημένους φίλους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να χάσετε τη συναισθηματική ισορροπία. Πιθανόν να αναζητείτε την προσοχή τους και να χάσετε το μέτρο. Η πρόωρη δράση στα επαγγελματικά και σε θέματα συνεταιρισμών δεν θα λειτουργήσει θετικά.  

Δίδυμοι Άγχος και ένταση, ιδίως σε θέματα εργασίας, προκαλούν εκνευρισμό. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό και την υπερβολή. Καταφύγετε σε δραστηριότητες που βοηθούν στην υγεία σας και περιορίστε τις καταχρήσεις. Η μέρα χρειάζεται χαλαρωτικές διεξόδους.  

Καρκίνος Νιώθετε αυξημένη σωματική και συναισθηματική ενέργεια, ενώ πιθανόν να έχετε ευχάριστα νέα σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή ένα ταξίδι. Φροντίστε να μην είστε πολύ υποχωρητικοί σε επιθυμίες του συντρόφου ή της οικογένειας και συγκρατήστε την τάση σας για υπερβολικές αγορές ή δωρεές μεγάλων ποσών.  

Λέων Έχετε ευκαιρίες να προβληθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να δράσετε σωστά. Η οικογένεια νιώθετε ότι είναι πολύ κοντά σας, ενώ οι πιέσεις των προηγούμενων ημερών απομακρύνονται. Είστε πιο χαλαροί και ελεύθεροι να εκφράσετε τη στοργή και τη δημιουργικότητά σας.  

Παρθένος Είστε επικοινωνιακοί με τονισμένη διαίσθηση, επιδιώκοντας να οργανώσετε σχέδια και την πραγματοποίηση αυτών. Επαφές με συγγενείς και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, γίνονται κάτω από νοσταλγική διάθεση. Οργανωθείτε ενόψει εορτών, αποφεύγοντας τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.  

Ζυγός Μια καλή διαχείριση στα οικονομικά θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να πάψετε να ανησυχείτε για οφειλές και υποχρεώσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας, φροντίστε όμως να την ενισχύσετε με το να αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Η εργατικότητά σας φέρνει αποτελέσματα.  

Σκορπιός Πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η συναισθηματική σας ζωή είναι στα καλύτερά της και η επικοινωνία σας βελτιώνεται. Επαγγελματικά είστε πολύ πιο κοντά στους στόχους σας, κλείνοντας παράλληλα και υποθέσεις από το παρελθόν.  

Τοξότης Συζητήσεις και μετακινήσεις οδηγούν σε εμπόδια, ενώ υποδείξεις στον χώρο της εργασίας σάς κάνουν να θέλετε να απομακρυνθείτε. Ίσως έχετε ανάγκη να περάσετε λίγες ώρες μόνοι, επαναπροσδιορίζοντας την καθημερινότητά σας. Μην επηρεάζεστε από άτομα που βάζουν φρένο στην εξέλιξή σας.  

Αιγόκερως Οι φίλοι είναι παρόντες και έτοιμοι να σας στηρίξουν στα πάντα. Προσέχετε μόνο άτομα που μπορεί να δείχνουν ενδιαφέροντα αλλά να αποδειχτούν αναξιόπιστα. Φροντίστε επίσης να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, λόγω του χρόνου που αφιερώνετε σε συλλογικές δραστηριότητες.  

Υδροχόος Όποιον στόχο βάλετε σήμερα θα πραγματοποιηθεί. Μη φοβάστε τα λάθη, γιατί είναι μέρος της καθημερινότητας. Μην αφήσετε τη βιασύνη να γίνει οδηγός σας. Περάστε το βράδυ ευχάριστα με τον σύντροφο ή τους φίλους σας. Η εύνοια σήμερα είναι μεγάλη.  

Ιχθύες Για να πραγματοποιηθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας, πρέπει πρώτα από όλους να το πιστέψετε εσείς, δουλεύοντας σε αυτό. Μην επιλέγετε τις εύκολες λύσεις και μοχθήστε για τις επιδιώξεις σας. Νέες συναισθηματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται μαζί με μια αισιόδοξη διάθεση.