Της Λίτσας Γάκη  

Κριός Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καριέρα και στις κοινωνικές δραστηριότητες με μια αισιόδοξη διάθεση. Προσπαθήστε να μη χάσετε χρόνο και ευκαιρίες στα επαγγελματικά και συγκεντρωθείτε στις εκκρεμότητες. Το ίδιο ισχύει για τις οικογενειακές υποχρεώσεις και για τους αγαπημένους σας, που θέλουν περισσότερο χρόνο μαζί σας.  

Ταύρος Πιθανότητα οικονομικών εσόδων από την εργασία ή από άλλες δραστηριότητες κυριαρχεί στη μέρα. Σχέδια που ονειρεύεστε με τον σύντροφο ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινές δραστηριότητες είναι αρκετά κοντά για να πραγματοποιηθούν Προσέχετε μόνο στη διαχείριση των οικονομικών, ώστε να μην καταλήξετε και σε συναισθηματική σπάταλη.  

Δίδυμοι Ισως ξυπνήσουν συναισθήματα για αγαπημένους ανθρώπους και τις μεταξύ σας σχέσεις. Αν διαγνώσετε κάτι αρνητικό, έχετε διάθεση να το ξεδιαλύνετε. Λύστε άμεσα προβλήματα συναισθηματικής φύσεως με τους οικείους χωρίς φοβίες και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, για να μη σας δυσκολέψουν αργότερα.  

Καρκίνος Οι επαγγελματικές δραστηριότητες είναι αυξημένες, καθώς και οι επαφές με άτομα που σας ενδιαφέρουν για συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί και όχι ανταγωνιστικοί. Εάν υπάρχει σύντροφος, μη γίνεστε καταπιεστικοί, λόγω φόβων ή ανησυχιών. Βρείτε ισορροπίες στα «θέλω» σας.  

Λέων Εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να σας φαίνονται βαρετές, αλλά πρέπει να προχωρήσετε. Εάν νιώθετε μη αποτελεσματικοί, φροντίστε τις εκκρεμότητες που έχουν σημασία και αφήστε τα δευτερεύοντα για αργότερα. Πιθανόν να βιάζεστε για να κερδίσετε χρόνο, με αποτέλεσμα να σας καταβάλλει το άγχος.  

Παρθένος Εάν είστε μόνοι, ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια επαγγελματική συνάντηση. Οι δεσμευμένοι κάνετε ευχάριστα σχέδια. Να προσέχετε με ποιους συνδιαλέγεστε επαγγελματικά και μην είστε ευκολόπιστοι. Στις αγορές σας φροντίστε να ελέγξετε την ποιότητα όσων σας φαίνονται οικονομικά ή μοιάζουν ευκαιρίες.  

Ζυγός Ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι με ενδεχόμενο φιλοξενίας αγαπημένων πρόσωπων ή προετοιμασιών εν όψει των γιορτών. Πιέσεις που πιθανόν θα δεχθείτε δεν πρέπει να σας πτοήσουν, αντιθέτως συνεργαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Επαγγελματικά τελειώστε με εκκρεμότητες που θα εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους.  

Σκορπιός Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ του τι θέλετε και τι είναι εφικτό να γίνει στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε θετική διάθεση απέναντι σε οικογενειακές ανακατατάξεις που πιθανόν συμβούν. Μην παρασυρθείτε από συναισθήματα αγωνίας ή φόβου και μην ελέγχετε τους άλλους.  

Τοξότης Πιθανή εισροή χρημάτων από την εργασία ή ποσά που σας όφειλαν μπορεί να σας χαροποιήσει σήμερα. Η διάθεση θα ανέβει, φροντίστε όμως να μη γίνετε σπάταλοι. Επιπλέον, φροντίστε να μην τρώτε ακατάσχετα και μην ενδίδετε σε ό,τι επιθυμείτε. Ιδανική μέρα για δώρα που χρειάζονται μελέτη και αξιολόγηση.  

Αιγόκερως Μην επηρεάζεστε από λάθη που προκύπτουν στα επαγγελματικά, γιατί οι αλλαγές καραδοκούν για να αναδείξουν καλύτερες λύσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για την οργάνωση της εορταστικής περιόδου με τον σύντροφο και την οικογένεια, προσέχετε όμως να μην είστε έντονοι με τα «πρέπει» σας.  

Υδροχόος Πιθανόν να επηρεαστείτε αρνητικά μέσα από υποθέσεις που έχουν αμφισβητήσιμη έκβαση στα εργασιακά σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι ώστε να μην επηρεαστούν και άλλοι τομείς. Κρατήστε σιωπή ιχθύος εκεί όπου χρειάζεται και γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές βαίνουν προς όφελός σας.  

Ιχθύες Οι συνθήκες στην εργασία γίνονται όλο και πιο ευχάριστες και οι εντυπώσεις που αφήνετε είναι πολύ θετικές. Κάποια πρόσωπα στα οποία βασίζεστε μπορεί να σας ευνοήσουν και να σας επηρεάσουν θετικά. Αυτό επιδρά στη γενικότερη στάση σας, που σιγά-σιγά αλλάζει προς το καλύτερο.