Σαν να μη συνέβη τίποτε το αρνητικό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον εθεάθησαν σε επίσημη εκδήλωση, αγνοώντας τον κακό χαμό που έχει ξεσπάσει με τους ισχυρισμούς του Όμιντ Σκόμπι περί ρατσιστικών σχολίων από την πλευρά της Κέιτ και του βασιλιά Καρόλου, για το χρώμα του δέρματος των παιδιών (κυρίως του πρωτότοκου Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι) αλλά και τις φρενήρεις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν είπαν κουβέντα

Το ζευγάρι παρέστη στην παράσταση «Royal Variety Performance» μαζί με τους Σουηδούς γαλαζοαίματους καλεσμένους του, πριγκίπισσα διάδοχο Βικτόρια και το σύζυγό της Ντάνιελ και έδειχναν ήρεμοι, λαμπεροί, χαμογελαστοί, όπως πάντα, σε μια προσπάθεια να «κλείσουν στόματα». Ως συνήθως, δεν είπαν κουβέντα, ούτε ανταποκρίθηκαν στις «προκλήσεις των δημοσιογράφων».

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να φορέσει ένα revenge dress, απέναντι στη Μέγκαν Μαρκλ, που φέρεται να έδωσε τις πληροφορίες στον Σκόμπι και υπό αυτό το πρίσμα μετέφρασαν την επιλογή της στη φίρμα Safiyaa, που είναι ένα από τα αγαπημένα brand της Μέγκαν, με ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα που θύμιζε έντονα ένα γαλάζιο της Μαρκλ.

Το κάλεσμα για μποϊκοτάζ

Παρά τον κακό χαμό που δημιούργησε η αποκάλυψη των ονομάτων των «ρατσιστών γαλαζοαίματων», ο συγγραφέας αρνείται να ζητήσει συγγνώμη, ωθώντας θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να προτρέπουν τον κόσμο να μποϊκοτάρει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στο βρετανικό «This Morning» του ITV, χθες. Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος σε εκδήλωση της Συνόδου της COP28 στο Ντουμπάι, όπου θα δώσει κεντρική ομιλία για την κλιματική αλλαγή, την Πέμπτη, φέρεται να ρωτήθηκε από τον Πρόεδρο της Νιγηρίας Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου πώς ήταν και σύμφωνα με την «Daily Mail», ο μονάρχης απάντησε: «Είμαι εντάξει, σχεδόν».