Δεν σταματάνε τα σχόλια μετά την «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, με πηγές κοντά στο Παλάτι να εκφράζουν την ανησυχία τους ότι αυτά θα επηρεάσουν αρνητικά την ανάρρωσή της, ιδιαίτερα ψυχολογικά, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

Οι φήμες για το συμβαίνει με την υγεία της 42χρονης Κέιτ από τότε που έκανε το χειρουργείο τον Ιανουάριο, καθώς επίσης και η άρνηση της βασιλικής οικογένειας να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες έχουν δώσει τροφή για διάφορες εικασίες.



Μετά την κυκλοφορία και την απόσυρση της «πειραγμένης» οικογενειακής φωτογραφίας, κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία τη Δευτέρα (11/03), στην οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας καθόταν στο αυτοκίνητο δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, με την ίδια να φαίνεται αρκετά καταπονημένη. Όπως ενδεχομένως ήταν αναμενόμενο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συγκρίσεις με την πεθερά της, την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, αφού, όπως φαίνεται, η Κέιτ Μίντλετον είναι η νέα «θλιμμένη πριγκίπισσα».

Συγκεκριμένα, η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον θύμισε μία φωτογραφία της Νταϊάνα με τον Κάρολο σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, τον Νοέμβριο του 1992, με τα προβλήματα του γάμου τους να είναι «χαραγμένα» στα πρόσωπά τους. Υπενθυμίζεται ότι έναν μήνα μετά το συγκεκριμένο καρέ ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους.

Βασιλική πηγή δήλωσε στο «Page Six»: «Είναι απαίσιο να βρίσκεσαι κάτω από όλον αυτόν τον δημόσιο έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Ο μύλος με τις φήμες -ιδίως στα social media- έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Πρέπει, όμως, να την αφήσουμε ήσυχη», ενώ άλλη πηγή υποστήριξε: «Ανησυχώ με όλη αυτή την προσοχή που έχει πέσει πάνω στην Κέιτ. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα».

Ήταν η Κέιτ μέσα στο αυτοκίνητο;

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν τη φωτογραφία της Κέιτ στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ, αλλά και εκείνη που είχε τραβηχτεί αρκετό καιρό πριν, με τη μητέρα της στη θέση του οδηγού και την Κέιτ στη θέση του συνοδηγού, λέγοντας ότι ήταν η αδελφή της, Πίπα, και όχι η ίδια η πριγκίπισσα.

Με αφορμή την «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία, ο πρώην ανταποκριτής του BBC Πίτερ Χαντ σημειώνει: «Οι πολίτες θα διερωτώνται πλέον εάν θα είναι αξιόπιστοι την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας» των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν «πάρει φωτιά», με χρήστες των social media να προχωρούν σε «αναλύσεις», επιχειρώντας να αποδείξουν ότι η φωτογραφία είναι περισσότερο πειραγμένη, ενώ πολλοί διατείνονται πως η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον είναι από παλιό εξώφυλλό της στη «Vogue».