Σε «πυρετό» προετοιμασιών βρίσκεται το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα, επιταχύνει τα σχέδια για την επιστροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα πλήρη βασιλικά καθήκοντά της το συντομότερο δυνατό.

Μετά το σάλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία, που η ίδια δημοσίευσε μαζί με τα παιδιά της, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, και την πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της, στο αγαπημένο της κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Ουίνδσορ, με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και για «σωσία», αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι όσο νωρίτερα εμφανιστεί, τόσο πιο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι φήμες, με μια πηγή να προσθέτει: «Οι ομάδες εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να καταστρώσουν το σχέδιο επιστροφής της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη δουλειά μετά από εβδομάδες τεράστιας πίεσης».

Σύμφωνα με τη Mirror, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έφερε πίσω δύο πρώην βοηθούς της, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς πάνω σε ένα «μυστικό» σχέδιο για την επιστροφή της στην πρώτη γραμμή των βασιλικών καθηκόντων. Επιπλέον, ζητήθηκε η γνώμη δύο πρώην βοηθών με εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις για το δυναμική comeback της και για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει το νέο της πρόγραμμα, καθώς θα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και στη μητρότητα.

Μέλη της «ομάδας» που έχει επιφορτιστεί για την επιστροφή της πριγκίπισσας είναι ο νέος ιδιωτικός γραμματέας της, Αντισυνταγματάρχης Τομ Γουάιτ, καθώς επίσης και ο ιδιωτικός γραμματέας του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Ίαν Πάτρικ, ο οποίος κάποτε εργαζόταν ως διπλωμάτης.

Οι πιθανές ημερομηνίες επιστροφής της Πριγκίπισσας

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στη δημόσια ζωή μετά από μήνες απουσίας, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υπεβλήθη τον Ιανουάριο, θα γίνει αργότερα μέσα στην άνοιξη μετά από μερικούς μήνες απουσίας.

Η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το Πάσχα, και με τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο στις 17 Απριλίου, είναι πιθανό η πρώτη της δημόσια υποχρέωση να είναι κάποια στιγμή μετά από αυτό. Παρολ' αυτά, είναι πιθανόν να παραστεί στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στις 31 Μαρτίου στο Γουίνδσορ, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, καθώς θεωρείται ιδιωτική οικογενειακή εκδήλωση.