Σημαντικές εξελίξεις σχετικά με την προ ολίγων ημερών δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία, Διονύση Κορφιάτη αναμένονται εντός των ημερών. Επίσης, αναμένονται εξελίξεις και για την -κατά λάθος- δολοφονία της 37χρονης συζύγου του, μια και ο στόχος των δραστών ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει στοιχεία για δύο τουλάχιστον πρόσωπα που εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση το περασμένο καλοκαίρι κι αναμένονται σχετικές κινήσεις κι ανακοινώσεις από τις διωκτικές αρχές. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται λόγος περί «συμβολαίου θανάτου» εις βάρος του επιχειρηματία.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στη διαλεύκανση της υπόθεσης από αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων, από το σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για διαφυγή τους από τη Ζάκυνθο, καθώς επίσης και από καταθέσεις και μηνύσεις του θύματος της πρόσφατης δολοφονικής επίθεσης, ο οποίος είχε κατονομάσει συνολικά 10 άτομα, κάποια εκ των οποίων δεν είναι κάτοικοι του νησιού, ως σχετιζόμενους με τη δολοφονία της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία είχε λάβει χώρα στις 9 Ιουνίου 2020, όταν η ίδια επέβαινε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο επιχειρηματίας σύζυγός της. Δυο δράστες σε μοτοσικλέτα φορώντας μαύρες φόρμες και άσπρα κράνη, έτσι ώστε να μοιάζουν με αστυνομικούς είχαν πυροβολήσει κατά του ζευγαριού με αποτέλεσμα τον θάνατο της 37χρονης.

Η έρευνα αυτή είχε παραμείνει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα πάρα το γεγονός ότι είχαν δοθεί πολλά στοιχεία από τον 54χρονο που φέρεται να είχε πραγματοποιήσει ιδιωτική έρευνα.

Επόμενος στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να διαλευκανθεί κι η δολοφονία του επιχειρηματία, αλλά και να περιορισθεί η δράση του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.