Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-06-22T171709_575
Ελλάδα

Ανήλικη μαχαίρωσε δύο άλλες έφηβες στον Κολωνό (Βίντεο)

Δηλώνει μετανιωμένη και ζητάει συγγνώμη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις από τις επτά ανήλικες που συμμετείχαν σε αιματηρό επεισόδιο χθες το βράδυ στον Κολωνό. Οι τρεις κατηγορούμενες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά περίσταση ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη. Στο μεταξύ, σοβαρός χαρακτηρίζεται ο τραυματισμός της 16χρονης που δέχτηκε από 15χρονη μαχαιριές στο πόδι και την κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το χτύπημα σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν εγκάρσιο και κοντά στον σπλήνα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.30 το Σάββατο στο λόφο Ιππικού στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως, όπου δόθηκε το αιματηρό ραντεβού. Τα επτά κορίτσια, που γνωρίζονται μεταξύ τους και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει στη θάλασσα, συναντήθηκαν προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν προκύψει στην παραλία. Η δράστιδα ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά δεν είχε επιχείρημα για το λόγο που είχε μαζί της σουγιά.

Ο δικηγόρος της 15χρονης δήλωσε ότι η κοπέλα λυπάται, είναι μετανιωμένη και ζητάει συγγνώμη στο 16χρονο κορίτσι που τραυμάτισε και της εύχεται καλή ανάρρωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time