Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την ανάρτηση στο διαδίκτυο περιεχομένου από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του λέγοντας πως «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός δικηγόρος εκπροσωπεί κόρη φιλικού ζευγαριού του παρουσιαστή, η οποία τον κατηγορεί πως ανέβασε σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου τις προσωπικές τους στιγμές.

Η κοπέλα αυτή, όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

Τι δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», σημείωσε ο δικηγόρος αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 12.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο. Δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Κάλεσε την Εισαγγελία «να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στην καταγγελία γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη πως λειτουργεί πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους.

Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».