Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
ρουλα_πισπιριγγου8
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας (Βίντεο)

Το βιντεοσκοπημένο υλικό παρέμενε στο αρχείο διότι τότε δεν υπήρχε καμία δίωξη και καμία κατηγορία σε βάρος της 33χρονης

Τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της Τζωρτζίνας είχαν βγει στον αέρα του διαδικτύου το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου. Εν συνεχεία όμως διαψεύστηκαν, ωστόσο έδιναν άλλη τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Στο αρχείο το βιντεοσκοπημένο υλικό

Εκείνο το βράδυ κάμερες είχαν βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου και κατέγραψαν την έντονη αντίδραση της μητέρας. Το βιντεοσκοπημένο υλικό παρέμενε στο αρχείο και δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, αφού δεν υπήρχε καμία δίωξη και καμία κατηγορία σε βάρος της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση τότε αυτών των πληροφοριών βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του τότε δικηγόρου της και υποστήριζε ό,τι αναφέρει και σήμερα. «Δεν πιστεύω ότι λένε πως έκανα αυτό στα παιδιά μου».

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον δικηγόρο της, επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην ερώτηση που της απηύθυνε το thebest για όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν η αντίδρασή της ήταν χαρακτηριστική. Γύρισε προς την ταράτσα του τριώροφου σπιτιού στο οποίο μένει και είπε «Αν ήμουν μόνη, θα έπεφτα από εκεί πάνω…».

Την ίδια στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και τον ενημέρωνε για την πολιορκία του σπιτιού από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο