Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μονάχα λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης δημοσίευσε βίντεο στο TikTok.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα που το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας φεύγει και αυτό από την ζωή, ο πατέρας δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok από μία εμφάνισή του σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης. Στο βίντεο ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να ερμηνεύει το τραγούδι «Έτσι κι αλλιώς» του Γιάννη Κότσιρα.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει πως ένας πατέρας, τη στιγμή που χάνει και το τρίτο του παιδί, βρίσκει τη δύναμη να κάνει ανάρτηση στο TikTok, ακόμη και αν πρόκειται για αφιέρωση στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

«29-01 πέθανε η κόρη του και αυτός ανέβασε αυτό το βίντεο. Δηλαδή έχει πεθάνει η κόρη σου και λες τι να κάνω τώρα για να γεμίσω τον χρόνο μου, κάτσε να ανεβάσω ένα βιντεάκι στο TikTok ότι έχω τραγουδήσει Κότσιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μη μπορώντας να κρύψει την οργή του.

«Όταν έχει φύγει ένας άνθρωπος δεν πιάνεις το κινητό για να ανεβάσεις το οτιδήποτε. Το σιχαίνεσαι. Είναι αλλού το μυαλό σου. Είναι φανερό ότι είναι δέσμιος της εικόνας του και δεν είναι ο μόνος στην οικογένεια. Δηλαδή όταν θέλεις να διαχειριστείς το πένθος σου μέσω της εικόνας σου, υπάρχει πρόβλημα. Και αν έχουμε και τις χθεσινές εικόνες του Next Top Model, γιατί εκεί θα έπρεπε να πάει και όχι στο X Factor που έκανε αίτηση, γιατί δεν το έχει… Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η εικόνα», σχολίασε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.