«Έξαλλος» έγινε ο Θανάσης Κατερινόπουλος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με αφορμή το θάνατο του μικρότερου από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

«Μην μας πει στο τέλος πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις συνθήκες θανάτου του μωρού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Ίριδας, αλλά και για τις ώρες που έχουν αναφέρει στις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Στη ΓΑΔΑ νωρίτερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Από την πίσω πόρτα και συνοδεία αστυνομικών μπήκε πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, κυριολεκτικά τρέχοντας.

Κατά την είσοδο της εξαπολύθηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι με την κατάθεση της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν από κάποιους εμπλεκόμενους συμπληρωματικές εξηγήσεις έως τα τέλη της εβδομάδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού του 6 μηνών βρέφους Ίριδα το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη. Η αδελφή της προφυλακισμένης μάνας όπως και εχθές η μητέρα της έχουν καταγγείλει τον Δασκαλάκη ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του. Σύμφωνα με τον πόρισμα των δυο ιατροδικαστών τόσο ο θάνατος της Μαλένας όσο και της ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πιθανόν ασφυξία.