Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Άρτας από τη στυγερή δολοφονία του 75χρονου από τα πυρά του 29χρονου γαμπρού του στο χωριό Αστροχώρι.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 29χρονος καταζητούμενος επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην γυναίκα του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό για να δει το 2 ετών παιδί του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το ζευγάρι πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα έλεγε στους δικούς της ότι ζούσε ένα δράμα καθώς ο 29χρονος τη ζήλευε και ήταν επιθετικός απέναντί της.

Ο 75χρονος ηλικιωμένος στήριξε την κόρη του και τη φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.




Όπως αναφέρει το protothema.gr, όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι του πεθερού του άρχισε κουβέντα με την πρώην σύζυγό του για τα προσωπικά τους.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν και ο 29χρονος άρχισε να καβγαδίζει με τον 75χρονο.


Τότε, σύμφωνα με το protothema.gr, ο 29χρονος πήρε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και το έστρεψε εναντίον του ηλικιωμένου πυροβολώντας τον εξ επαφής τέσσερις φορές, στην αυλή του σπιτιού τους μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, ο 29χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του, αλλά στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε.

Από εκείνη την ώρα άρχισε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό του 29χρονου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δράστης είναι γνωστός στην περιοχή για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και την άσχημη συμπεριφορά του ενώ λέγεται πως προκαλούσε συχνά φασαρίες για ασήμαντη αφορμή.