Οργή προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του 33χρονου που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη και κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 33χρονου Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε, μιλώντας στον Ant1, πως ο 33χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη».

Ο δικηγόρος είπε πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές.


«Ο πελάτης μου έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία»

Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μη φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας «θα δώσω τα χρήματα στη μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, επισήμανε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης επ΄ αυτού.


Διορίστηκε ψυχίατρος

Ακόμα, ο δικηγόρος ανέφερε πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος».

«Είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;», πρόσθεσε ο δικηγόρος.