Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι –θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στον Κολωνό.

Aνάμεσα στους άνδρες των οποίων τα ηλεκτρονικά ίχνη δείχνουν ότι συνομιλούσαν με το ανήλικο κορίτσι είναι και ένας εν ενεργεία αστυνομικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός που μνημονεύεται στην υπόθεση, υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα σε τμήμα που ασχολείται με τις επικοινωνίες και τη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων της Άμεσης Δράσης.

Όπως αναφέρει το Mega, o συγκεκριμένος αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν έχει προχωρήσει στην σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού, αλλά μόνο ότι έχει μιλήσει μαζί της μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Δεκάδες αιτήματα για άρση απορρήτου

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι έχουν κατατεθεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση πάνω από 100 αιτήματα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

Επίσης, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ζητά να ερευνηθούν και τα «στίγματα» από τα κινητά ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν τα άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη.