Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για το περιβάλλον, στο οποίο ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό - θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης. 

Ενδεικτικά είναι τα μηνύματα που αποκαλύπτει το MEGA και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντάλλασσε η ανήλικη με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, στα οποία αναφέρεται Μίχου στον αν «πίνει» τίποτε άλλο εκτός από τσιγαριλίκια και «μπάφο», η ανήλικη απαντάει ότι η μητέρα της τής έχει αγοράσει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μια «πεταλούδα».

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος διάλογος γίνεται όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού.

Σοκαριστική είναι και η συνέχεια της συνομιλίας που έφερε στο φως η εκπομπή LIVE NEWS, και είχε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή και μαστροπό, καθώς εκείνος της λέει ότι έμοιζε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

«Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα» γράφει στο μήνυμά του ο Ηλίας Μίχος.

«Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο» απάντησε από την πλευρά της η 12χρονη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Αναλυτικά ο διάλογος

12χρονη: Μ(…) γενικά.
Μίχος: Αυτά πρέπει να τα πούμε από κοντά. Εσύ εκτός από τα τσιγαριλίκια και τον μπάφο, πίνεις τίποτε άλλο που το είδε η μαμά σου;
12χρονη: Μου έχει πάρει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα η μάνα μου και μια πεταλούδα.
Μίχος: Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα. 12χρονη: Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το “Live News” αποκάλυψε επίσης μηνύματα που αποδεικνύουν πως ο Ηλίας Μίχος όχι μόνο γνώριζε για τις συναντήσεις βιασμού της 12χρονης, αλλά ήταν κι εκείνος που τις κανόνιζε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έχοντας μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας και το κινητό της 12χρονης.

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης

12χρονη: Πού είσαι; (14.05)
Ηλίας: Κοιμάσαι; (17:31)
12χρονη: (Δεν απαντά)
Ηλίας: Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram…για ραντεβού κατάλαβα. (17:35)