Σε τρεις νέες συλήψεις έχει προχωρήσει από χθες η ΕΛ.ΑΣ. για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές της ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων, εκδόθηκαν χθες 4 νέα εντάλματα σύλληψης.

Ιδιωτικοί υπάλληλοι, υψηλά αμειβόμενοι οι τρεις συλληφθέντες

Τα τρία εντάλματα ήδη εκτελέστηκαν, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρεί σε δύο συλλήψεις χθες και μία σήμερα, ενώ αναζητείται και ο τέταρτος, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για 4 άνδρες υπεράνω υποψίας, ιδιωτικούς υπαλλήλους υψηλά αμειβόμενους. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της και τη βίασαν.

Ποιος είναι ο 35χρονος εισοδηματίας που βίασε τη 12χρονη τρεις φορές

Συγκεκριμένα χθες συνελήφθη στον Κορυδαλλό ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας. Ο 35χρονος κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 laptop, ένα tablet και 2 κινητά τηλέφωνα.

39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας 9χρονου αγοριού, ο ένας συλληφθείς

Συνελήφθη επίσης ο 39χρονος Σ.Α., σεκιουριτάς, κάτοικος Νέου Ηρακλείου και προηγουμένως Μεταμόρφωσης. Ο σεκιουριτάς είναι χωρισμένος πατέρας ενός 9χρονου αγοριού. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη μία φορά. Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και 42 φυσίγγια, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα μνήμης.



Ο 55χρονος υπεύθυνος γραφείου προσωπικού μεγάλης εταιρείας

Λίγο μετά το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε και συνελήφθη στον Κολωνό ο 55χρονος Α.Μ., ο οποίος είναι υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα.



Σημειώνεται ότι αναζητείται ακόμα ένα άτομο, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, καθώς εργάζεται ως ηλεκτρολόγος πλοίων.

Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι δύο άνδρες

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες οδηγήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. 

Να σημειωθεί επίσης ότι ο σεκιουριτάς, ο υπεύθυνος προσωπικού και ο ηλεκτρολόγος πλοίων το προηγούμενο διάστημα είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο τους, δηλώνοντας ότι πιθανότατα είχαν μιλήσει με τη 12χρονη μέσω του blind chat, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την είχαν συναντήσει.