Αδιανόητα είναι όλα όσα έρχονται τις τελευταίες ημέρες στο φως σχετικά με την υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ζούσαν για χρόνια την απόλυτη φρίκη στα χέρια του παιδοβιαστή πατέρα τους.

Σύμφωνα με το Mega, η κόλαση για το κορίτσι ξεκίνησε το 2008 σε ηλικία μόλις 8 ετών, ενώ για τον αδελφό της που υπήρξε το δεύτερο θύμα, όταν έκλεισε τα 7. Τα όσα έρχονται στο προσκήνιο για την φερόμενη δράση του πατέρα καθώς και άλλων ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία. Ο δικηγόρος του πατέρα και του θείου των παιδιών, Νεκτάριος Ψύλος μίλησε για την υπόθεση και για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους εντολείς του.

«Αυτή η κατάθεση του ανηλίκου είναι άλλη μία καινούρια εκδοχή της υπόθεση που δίνει στο παιδί και διαφορετική από αυτή που είχε δοθεί έως τώρα. Είναι επικεντρωμένη στη μαμά αλλά την παρουσιάζει ως άμεση συνεργό και όχι ως άτομο που γνώριζε και δεν έκανε τίποτα. Αυτό που κινδυνεύει  η μητέρα να υποστεί η μητέρα είναι η ίδια ποινή που βαραίνει τον πατέρα, εάν και εφόσον αποδειχθεί», είπε αρχικά.

«Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι είναι αθώος ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτά και καμία γνώση σε αυτά τα θέματα ή σχέση με αυτές τις πράξεις όχι μόνο με τα παιδιά του αλλά και με άλλα ανήλικα παιδιά. Ο πατέρας δεν έρχεται σε οποιαδήποτε διαδικασία να εξηγήσει γιατί κάποιος στρέφει τα βέλη εναντίον του», συμπλήρωσε ο κ. Ψύλος.

«Η αποχώρηση του παιδιού από το σπίτι συνέβη μετά την έναρξη της έγγαμης διάστασης των γονιών. Όταν ξεκίνησε η διάσταση της έγγαμης συμβίωσης, όταν είχε μια καλή επικοινωνία και σχέση με τα παιδιά, όταν εισήλθε αυτός ο άνθρωπος, ο ποιητής στη ζωή τους, ξαφνικά ήρθε μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, μία μηνυτήρια αναφορά με μία διαφορετική εκδοχή και κατηγορούμενο τον πατέρα, μετά από αυτό ο πατέρας αποκόπηκε από την οικογένεια. Ο άνθρωπος αυτός που εισήλθε στη ζωή του παιδιού, κοιμόταν μαζί του, ήταν μαζί του συνέχεια και ο πατέρας γι’ αυτό δεν μπορούσε να κάνει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, πατέρα και θείου των παιδιών.

«Όταν περίμεναν την δικάσιμο για τη διάσταση τότε κοινοποιήθηκε η μηνυτήρια αναφορά. Η αστυνομία στο πλαίσιο του καθήκοντος της αυτεπαγγέλτως αναζήτησε τους ένοικους της πολυκατοικίας που διαμένει η οικογένεια. Κάλεσε την γειτόνισσα η οποία χαρακτήρισε την ζωή του ζευγαριού ως φυσιολογική. Ένας άλλος γείτονας είπε πως τους μόνους που έβλεπες στο σπίτι ήταν ο αδερφός της μητέρας και μία babysitter», «Εδώ ακούγονται τέρατα, δεν θα ήταν απίθανο να κατασκευαστεί και μία φωτογραφία», κατέληξε.