Οι αποκαλύψεις για τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα Αντωνίου παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και φαίνεται να μην τελειώνουν.

Εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας για τον πατέρα Αντώνιο, στο πλαίσιο της γενικευμένης έρευνας για τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, έδωσε σήμερα η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος).

 Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα Αντωνίου από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην εκπομπή Live News.

 Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», αποκαλύπτεται: «Υπάρχει θυρίδα στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα από πότε υπάρχει αυτή η θυρίδα. Η θυρίδα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών».

 Σχετικά με μηνύσεις που έχουν γίνει σε βάρος της πρεσβυτέρας για ξυλοδαρμό, η πορεία των μηνύσεων είναι: Η πρώτη μήνυση έγινε στις 30 Απριλίου 2022 στο Α.Τ. Ομονοίας για ξυλοδαρμό και τη διαχειρίστηκε το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής που είναι και αρμόδιο, αλλά η υπόθεση «πάγωσε» στην Εισαγγελία Αθηνών.

 Η δεύτερη μήνυση έγινε στις 15 Μαΐου του 2022 πάλι στο  Α.Τ. Ομόνοιας, τη διαχειρίστηκε το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής που είναι αρμόδιο και έμεινε η υπόθεση και πάλι στην Εισαγγελία Αθηνών, όπως και η πρώτη μήνυση.