Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
mezoneta
Ελλάδα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Οι αρχές ερευνούν μεζονέτα 105 τ.μ. στη Ραφήνα - Φέρεται ως κατοικία της πρεσβυτέρας

Ερευνάται ακόμη μία μεζονέτα στη Βραυρώνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με τα ηγετικά στελέχη της ΜΚΟ να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει η μεζονέτα της Ραφήνας με το όνομα της πρεσβυτέρας στο κουδούνι, ενώ το οίκημα σύμφωνα με έγγραφα, που επικαλείται το Mega, εμφανίζεται ως κατοικία της.

Το LIVE NEWS αποκαλύπτει με έγγραφα πως σε αυτό το διαμέρισμα 105,580 τ.μ. η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ.

Η μεζονέτα όμως στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας και όχι της «Κιβωτού».

Πέρα όμως από αυτήν τη μεζονέτα, υπάρχει και δεύτερη που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega. Η μεζονέτα φέρεται να αγοράστηκε ημιτελής και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αγορά της είναι το 2007, με τον πατέρα Αντώνιο να αγοράζει μαζί με το διαμέρισμα και τη θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Στη συνέχεια πωλήθηκε στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού» που ήταν στενός συνεργάτης του. Ακολούθως, η μεζονέτα έγινε γονική παροχή από τη μητέρα στον γιο με παρακράτηση επικαρπίας στις 28/12/2017.

Όπως αναφέρει το LIVE NEWS, πρόκειται για το πρόσωπο που υπήρξε στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου που μάλιστα τον πάντρεψε τον Αύγουστο του 2021 ενώ στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα εικονίζεται σε ταξίδια στις Μαλδίβες και το Ντουμπάι.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega