Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
mezoneta
Ελλάδα

Αποκάλυψη: Με χρήματα της Κιβωτού αγοράστηκε η μεζονέτα του πατέρα Αντωνίου στη Ραφήνα

Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ., με αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου , την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, η περιουσία που κατάφεραν να αποκτήσουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, μέσω της Οργάνωσης, είναι αμύθητη.

Στο στόχαστρο έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα που ανήκουν στο ζεύγος αλλά και στους στενούς συγγενείς τους, με τις κατοικίες σε Ραφήνα και Κολωνό να γίνονται φύλλο και φτερό.

Όπως έχει προκύψει από τον οικονομικό έλεγχο και όπως αποκαλύπτει το MEGA, η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε στις 12/11/2007.

Όπως φαίνεται από τα συμβόλαια, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ, τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από πόρους της Κιβωτού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Αίσθηση προκαλεί πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν από την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου, όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι, σύμφωνα πάντα με το Mega. Μέχρι και σήμερα η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.