Εικόνες σχετικά με τις συνήθειες και την καθημερινότητα του πατέρα Αντωνίου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Πιο συγκεκριμένα, το Live News δημοσίευσε βίντεο του δωματίου του πατέρα Αντωνίου στη δομή του Βόλου, στο οποίο υπάρχουν δερμάτινες καρέκλες, καναπές και τζάκι.

Στο γραφείο του στο Διμήνι Βόλου υπήρχε και αρκετός χώρος για όργανα γυμναστικής, όπως βλέπουμε, με βαράκια, στατικό ποδήλατο, που χρησιμοποιούσε ο παπα-Αντώνης στον ελεύθερο χρόνο του.

Η γυναίκα που δώρισε τα όργανα γυμναστικής 

Σχετικά με τα όργανα γυμναστικής που δώρισαν οι γονείς του 34χρονου που έφυγε από τη ζωή, ανέφερε η μητέρα του στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Τα χαρίσαμε με πολλή αγάπη στη μνήμη του παιδιού μας.

Έπειτα από 15 με 20 ημέρες ζητήσαμε να πάμε να δούμε τη δωρεά μας και να επιβεβαιώσουμε ότι τα όργανα είχαν ταμπελάκι με το όνομα του παιδιού μας. Τότε μας απάντησαν ότι δεν θα θα μπορούσαμε εκείνη την εβδομάδα. Αργότερα ξαναεπικοινωνήσαμε, μας είπαν και πάλι ότι δεν μπορούν να μας δεχθούν».

Αργότερα η δωρήτρια με τον σύζυγό της λόγω πένθους δεν ξαναεπικοινώνησαν με τη ΜΚΟ.

Η μητέρα του 34χρονου που έφυγε από τη ζωή τόνισε ότι ήθελε να πάει στην Κιβωτό και να δει απλώς το όνομα στη μνήμη του παιδιού της πάνω στα όργανα γυμναστικής και τίποτα παραπάνω.