Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσει την Δευτέρα (09/01) ο πατέρας Αντώνιος, με τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» να αναμένονται ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», η πλευρά του πατέρα Αντωνίου φαίνεται πως θα επιχειρήσει να πλήξει την αξιοπιστία του 19χρονου βασικού μάρτυρα για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει πως ο 19χρονος, του οποίου η καταγγελία άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», είναι άτομο με παραβατική συμπεριφορά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα δείξει και βίντεο στο οποίο ο 19χρονος μιλά παλαιότερα με υμνητικά σχόλια για τη δομή.

Ακόμη, θα ισχυριστεί πως ο 19χρονος είχε αναμειχθεί στην υπόθεση κλοπής χρημάτων από τη δομή του Βόλου, ενώ θα υποστηρίξει πως οι μαρτυρίες περί ασέλγειας δεν έχουν συμβεί και δεν ευσταθούν.

Τέλος, ο πατέρας Αντώνιος θα δώσει εξηγήσεις για τα περιστατικά κακοποίησης που έχουν καταγγελθεί πως είχαν σημειωθεί σε χώρους της «Κιβωτού του Κόσμου».