Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την δράση του 66χρονου ψευτογιατρού και του Γερμανού συνεργάτη του, που εξαπατούσαν ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, τάζοντάς τους θεραπείες και δίνοντάς τους σκευάσματα που δεν είχαν καμία φαρμακευτική χρήση. Πρόκειται για φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο, ισχυριζόμενος ότι μπορεί να χορηγήσει θαυματουργές πρωτοποριακές θεραπείες με ενέσεις από βλαστοκύτταρα για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ένας γιος του φυσικοθεραπευτή είναι τραγουδιστής ο οποίος συμμετείχε στο γνωστό διαγωνισμό ταλέντων «Τhe Voice», αλλά και αθλητής του windsurfing, σύμφωνα με το newsit.gr. Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος παρίστανε τον ειδικό στην καταπολέμηση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο γιος του 66χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν ευθύνεται για τις πράξεις που καταλογίζουν στον πατέρα του, είχε εμφανιστεί στο περσινό The Voice.

Κατάφερε να προχωρήσει λίγο παρακάτω και σε ένα από τα knockout αποκλείστηκε. Παράλληλα τραγουδά σε γνωστά κέντρα της Αθήνας, ενώ έχει διαγράψει και σημαντική πορεία στους αγώνες ιστιοσανίδας.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον 15 περιπτώσεις εξαπάτησης ασθενών – παθόντων με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά και άλλες νευρολογικές παθήσεις, ενώ 5 από αυτούς έχουν καταλήξει. Η δράση τους ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009 έως το Νοέμβριο του 2020 και εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Αθήνα, Κέρκυρα και Χίο.