Για το πρώτο του επισκεπτήριο, ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με  πληροφορίες του Star, δύο είναι τα άτομα που θα επισκεφθούν τον Ηλία Μίχο την επόμενη εβδομάδα.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γονείς του, που θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που μπήκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Η αρχή γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να βγει για πώληση. Προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, όπως από το να κόψει το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, ο Μίχος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Ο Μίχος έχει κάνει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι». Ο Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, και συγκεκριμένα οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.