Η Ζωή και η Μαρία, οι γυναίκες των δύο αδικοχαμένων πιλότων του F-4 Φάντομ, ενώθηκαν τραγικά από το χτύπημα της μοίρας που σε μια στιγμή στέρησε από τη ζωή τους το άλλο τους μισό.

Η μία, σύντροφος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα και η άλλη, αρραβωνιαστικιά του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους. Μέσα σε μια στιγμή τους έχασαν, μαζί και όλα τα όνειρα που έκαναν μαζί τους.

Τραγικές φιγούρες και οι δύο γυναίκες. Χθες η μία αποχαιρέτησε τον σύντροφό της και σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Ευστάθιου Τσιτλακίδη του είπε το τελευταίο «αντίο».

Η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Νευροκοπίου υποβασταζόμενη και κρατώντας μία κοινή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της. «Για τον ήρωά μου, καλό ταξίδι… Η Μαρία σου». Αυτά ήταν τα λόγια που γράφτηκαν στο στεφάνι με το οποίο θέλησε η νεαρή γυναίκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της.

 Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία οικογενειακού φίλου της οικογένειας, το ζευγάρι είχε σκοπό να παντρευτεί μέσα στο ’23.

 Συντετριμμένη και η σύντροφος του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα χθες, στο τελευταίο «αντίο». Η νεαρή κοπέλα έκανε σχέδια με τον αγαπημένο της, όμως χθες αποχαιρέτησε τον σύντροφό της για τελευταία φορά.