Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
ilias_mixos
Ελλάδα

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Συμπληρωματική απολογία για τον Μίχο - Τι θα ισχυριστεί στις 6 Μαρτίου

Θα τονίσει ότι ασελγούσε εις βάρος της, αλλά δεν την εξέδιδε

Η αρχική ημερομηνια της συμπληρωματικής απολογίας του φερόμενου ως εγκεφάλου στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ήταν η 2η Μαρτίου, αλλά οι συνήγοροι του Ηλία Μίχου ζήτησαν και πήραν από την ανακρίτρια αναβολή έως τις 6 Μαρτίου, Δευτέρα. 

Φαίνεται πως έχουν ήδη γίνει γνωστά κάποια από τα σημεία της απολογίας του, τα οποία παρουσιάζονται. 

Τα σημεία της απολογίας του Μίχου

* Γνωρίζει πολλούς από τους κατηγορουμένους. Είναι γείτονες και πελάτες του. Όμως, δεν υπάρχει επικοινωνία μαζί τους με αξιόποινο περιεχόμενο (ακατάλληλο υλικό ή οικονομική συναλλαγή).
* Ασέλγησε στη 12χρονη, αλλά δεν την εξέδιδε. Σε όλη τη δικογραφία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, υπάρχει μόνο ένα μήνυμα, στο οποίο γράφει στη 12χρονη «φέρε μου τα μισά χρήματα». Αυτό το έκανε, όπως ισχυρίζεται ο Μίχος, για να της εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη συμπεριφορά της
*Δεν είχε στο κινητό του την εφαρμογή γνωριμιών blindchat και δεν είχε δεύτερο κινητό. Αν είχε δεύτερο τηλέφωνο, δεν θα αποθήκευε στο προσωπικό του τηλέφωνο φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα που αντάλλασσε ο ίδιος με τη 12χρον, όπως υποστηρίζει.
* Πιστεύει ότι η μαμά της 12χρονης γνώριζε, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το βαθμό συμμετοχής της, αν δηλαδή την εξωθούσε σε άλλους άντρες.