Στο... θρανίο θα καθίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star. 

Τον προσεχή Ιούνιο θα διαγωνιστούν οι τελειόφοιτοι του φετινού ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 μαζί με όσους ακόμη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες που θα λάβουν χώρα από την 1η μέχρι την 16η Ιουνίου. Μεταξύ αυτών και ο πιλότος, που δολοφόνησε την 19χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, σκηνοθετώντας στη συνέχεια ληστεία για να εξαπατήσει τις Αρχές και το πανελλήνιο.

Ο πιλότος συμπλήρωσε τα απαραίτητα έγγραφα και έλαβε το δικαίωμα να διαγωνιστεί για να εισαχθεί σε Πανεπιστήμιο, θέλει μάλιστα να μπει στη Νομική Σχολή. Υπήρξε μια φημολογία ότι επρόκειτο να γράψει Πανελλήνιες στο Λύκειο του Λιδωρικίου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο δήμαρχος Δωρίδος, Γιώργος Καπετζώνης μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε: «Έγινε ευτυχώς δεκτή η εισήγηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές τα τελευταία χρόνια, οπότε υπάρχει υποδομή, έστω και υποτυπώδης, για να δώσει εκεί εξετάσεις ο πιλότος».

Ο κ. Καπετζώνης αποκάλυψε, ωστόσο, ότι κατά το παρελθόν «σε άλλη αίθουσα, σε άλλο όροφο, χωρίς καμία εμπλοκή κι επαφή με τα παιδιά είχαν δώσει εξετάσεις άλλοι κρατούμενοι, όχι το ίδιο επικίνδυνοι».