Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα.

Με την κατηγορία της αρπαγής συνελήφθη χθες και αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον των Αρχών ένας 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με την αγνοούμενη τις τελευταίες ώρες που το κορίτσι είχε δώσει σημεία ζωής.

Παρά τις έρευνες έως και αργά χθες το βράδυ από πυροσβέστες, αστυνομικούς, ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, drone της Πυροσβεστικής και ομάδες εθελοντών, κανένα ίχνος της πανέμορφης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα δεν εντοπίστηκε.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως ανέφερε αξιωματικός του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., θεωρείται εξαιρετικά πιθανό.

Η 27χρονη εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Μαρμάρι της Κω. Το βράδυ της Δευτέρας, κι ενώ είχε βγει για μια βόλτα, ενημέρωσε τον σύντροφό της πως ήταν μεθυσμένη και ότι επρόκειτο να τη γυρίσει κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αυτά τουλάχιστον υποστήριξε ο, επίσης πολωνικής καταγωγής, σύντροφός της, όταν βλέποντας πως η 27χρονη δεν έδινε σημεία ζωής ανησύχησε και κάλεσε τις Αρχές.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν οπτικό υλικό της νεαρής γυναίκας να καταναλώνει αλκοόλ έξω από σούπερ μάρκετ μαζί με έναν άνδρα. Σε άλλο υλικό διαπίστωσαν ότι ανέβηκε στο μηχανάκι του ως συνεπιβάτιδα.

Ο άνδρας, υπήκοος Μπανγκλαντές, εντοπίστηκε γρήγορα από τις Αρχές. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε και ένα αεροπορικό εισιτήριο, με το οποίο φαίνεται ότι σκόπευε να φύγει από το νησί για το εξωτερικό.

Καλούμενος να εξηγήσει τι συνέβη, ομολόγησε πως, αφού κατανάλωσαν αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι του, όπου και συνευρέθηκαν. Στη συνέχεια, ο αλλοδαπός ανέφερε πως τη συνόδευσε μέχρι τον δρόμο και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Ο σύντροφος της Πατρίτσια εξετάστηκε το βράδυ της Πέμπτης αλλά και το μεσημέρι της Παρασκευής από τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο που να βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών.

Μια εκδοχή που ερευνούν με προσοχή οι αστυνομικοί στην Κω είναι αυτή της απαγωγής.

Πρόκειται για μια εκτίμηση που εξέφρασε η ίδια η μητέρα της 27χρονης, σε ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας της.

«Η κόρη μου απήχθη, δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή