Τα όρια του ασύλληπτου έχει ξεπεράσει προ πολλού η υπόθεση του Κολωνού, των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης, ωστόσο σε κάθε «στροφή» προκύπτουν και νέα σοκαριστικά στοιχεία. Σύμφωνα με όσα τονίστηκαν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 12χρονη κατά τη διάρκεια των καταθέσεών της τόνισε πως βρέθηκε μπροστά στο βιασμό μίας άλλης ανήλικης. Δράστης ήταν ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Την είδηση έφερε στην επιφάνεια ο Πέτρος Κουσουλός, ωστόσο τα παραπάνω διέψευσε ο δικηγόρος του Μίχου Βασίλης Χρονόπουλος. «Ποιος το λέει αυτό;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος, με το δημοσιογράφο να του αναφέρει πως η πληροφορία προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης. Ο κ. Χρονόπουλος επανήλθε και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί: «Προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει, το εύχομαι “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό το πράγμα, γιατί δεν ισχύει».

Η απολογία του 63χρονου

Στο μεταξύ, διέρρευσε χθες το πλήρες απολογητικό υπόμνημα του 63χρονου Σταύρου Κωστακόπουλου, ο οποίος κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη. Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση 14χρονης, κόρης επιχειρηματία του κέντρου των Αθηνών, και είχε συλληφθεί έπειτα από την «παγίδα» που είχε στήσει ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού. Βεβαίως, ο 63χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη 12χρονη του Κολωνού. Υποστήριξε πως το κορίτσι κατά τη διαδικασία της αναγνώρισης δεν έδωσε ούτε ένα στοιχείο για τον ίδιο, ενώ όσα ανέφερε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η 12χρονη, σύμφωνα με το υπόμνημα του 63χρονου, ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος είχε εμφανιστεί με το αυτοκίνητό του στην πλατεία της περιοχής, της είχε κάνει ανήθικη πρόταση, με την ίδια να απαντά πως θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τον Μίχο.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε η 12χρονη, έσπευσε στο μαγαζί του Μίχου με το ποδήλατό της, ο οποίος την παρότρυνε να πάει με τον 63χρονο, όπως κι έγινε. Ο 63χρονος τόνισε πως δεν έχει πάει ποτέ σε αυτή την πλατεία και πως απέκτησε αυτοκίνητο για πρώτη φορά στη ζωή του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο απολογητικό υπόμνημα επιπροσθέτως ο 63χρονος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τον 82χρονο (τον οποίο η 12χρονη είχε προσδιορίσει ως επαφή του) και πως ο 82χρονος είχε σχέσεις με τον Μίχο, καθώς εκείνος του έστελνε την ανήλικη στο σπίτι του σαν delivery για τα προϊόντα που αγόραζε από το κατάστημα.

* Στο μεταξύ, χθες απολογήθηκαν ενώπιον του 14ου ανακριτή δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν, όπως και ο 63χρονος αλλά και ο 82χρονος. Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος Πακιστανός, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ενώ στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα. Στον 63χρονο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και η απαγόρευση επικοινωνίας με τη 12χρονη, ενώ στον 82χρονο απαγορεύτηκε κάθε επικοινωνία με την ανήλικη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTIME» στις 28/6