Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (06/09) στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην Κρήτη, όπου πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα έξω από το Blue Horizon, το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί το βράδυ της Τρίτης (05/09) στο λιμάνι του Πειραιά ο άτυχος άνδρας, αφού μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Όσο κόσμος επιβιβαζόταν στο πλοίο Blue Horizon, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τον 36χρονο Αντώνη ενώ μετά από λίγη ώρα υπό τον φόβο η διαμαρτυρία να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο ο καταπέλτης σηκώθηκε.

Δείτε βίντεο:

Λιμάνι Ηρακλείου τώρα

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Ζαμπουλάκης στις Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ηράκλειο: Αναστάτωση στο λιμάνι - Διαμαρτυρία έξω από το Blue Horizon με συνθήματα για τον αδικοχαμένο Αντώνη

Δημοσιεύτηκε από TV CRETA - Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε. στις Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον προβλήτα του λιμανιού μη επιτρέποντας στο πλοίο να ανοίξει και πάλι τον καταπέλτη. Ομάδα διαδηλωτών πραγματοποίησε και πορεία μέσα στο λιμάνι, κρατώντας πανό με συνθήματα «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία».

Δείτε φωτογραφίες:

Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon5
Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon4
Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon2
Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon1


Λίγο αργότερα – όπως μεταδίδει το creta24.gr - κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν μπογιές στα εκδοτήρια της ΑΝΕΚ, όπου έγραψαν με σπρέι «Δολοφόνοι».

Δείτε φωτογραφίες:

Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon6
Irakleio_DiamartiriaBlueHorizon3


Στο λιμάνι, σύμφωνα με το creta24.gr, υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία και διμοιρία των ΜΑΤ. Η επέμβαση των Αρχών δεν κρίθηκε αναγκαία καθώς η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν ωστόσο στο σημείο καθώς υπάρχει καθυστέρηση στον απόπλου του πλοίου και οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν να κατέβει ο καταπέλτης.

Δείτε βίντεο:

Πορεία έξω από το Blue Horizon για τον 36χρονο Αντώνη - «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία»

Δημοσιεύτηκε από TV CRETA - Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε. στις Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από creta24.gr