Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τη δράση αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της σωματεμπορίας και του βιασμού εις βάρος μιας 34χρονης γυναίκας.

Παράλληλα συνεχίζουν να έρχονται στο φως νέες εφιαλτικές αποκαλύψεις, που αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό θύμα.

Σύμφωνα με το STAR, δεύτερη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, κλήθηκε από την ανακρίτρια για να δώσει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση. Η συγκεκριμένη εργαζόταν μαζί με την 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας, η οποία εκτιμάται ότι έζησε τον ίδιο εφιάλτη με την 34χρονη.

"Έχω δύο παιδιά, με απειλούσε με όπλο", λέει η 34χρονη για τον αστυνομικό

«Δεν είμαι καλά. Τώρα πάω να κάνω μπάνιο και πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν μιλώντας στο STAR, η οποία στη συνέχεια διηγήθηκε το προσωπικό της δράμα.

Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια.

Διαβάστε εδώ: Βιασμός 34χρονης: "Έλεγε θα πετάξει το πτώμα μου να μη με βρει κανείς"

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αυτά που άκουσες, αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει, να λέει ψέματα ότι δεν με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δεν μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα».

Στη συνέχεια, η 34χρονη αναφέρθηκε στις απειλές που φέρεται να δέχθηκε από τον αστυνομικό που υποστηρίζει ότι τη βίαζε και την εξέδιδε. Όπως ανέφερε η ίδια, συχνά την απειλούσε και με όπλο: «Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με σκότωνε. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε».

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι “κάτσε ήσυχη”. Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει, ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει», είπε η 34χρονη.

"Θα σε σκοτώσω", έλεγε ο αστυνομικός στην 34χρονη

Παράλληλα, είναι ανατριχιαστικά όσα αποκαλύπτεται ότι έλεγε ο αστυνομικός στην πρώην σύντροφό του από το Καμερούν, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και πως θα πέταγε κάπου το πτώμα της ώστε να μην την εντοπίσει κανείς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός έπαιρνε καθημερινά 50 ευρώ από το θύμα και μια φορά της απέσπασε 3.000 ευρώ. Παράλληλα, την πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού ακόμα κι εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με κατάθεση που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του αστυνομικού, υπάρχει άτομο που τον έχει δει 50 φορές να του δίνει χρήματα η 34χρονη και ενώ μάλιστα εκείνος φορούσε τη στολή του.

Προθεσμία έλαβε ο αστυνομικός για τον βιασμό της 34χρονης - Θα απολογηθεί σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 34χρονης.

Όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, δήλωσε πως θέλει να τηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και πως ό,τι έχει να πει θα το πει ενώπιον της Δικαιοσύνης και μόνο.

Διαβάστε εδώ: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε 34χρονη

Χθες, Τετάρτη (04/10), εμφανίστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο, όμως ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Πέμπτη.

Με πληροφορίες από STAR