Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με την EΡΤ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις Συκιές και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της από τον πατέρα της.

Το άψυχο σώμα της 42χρονης βρήκε ο αδερφός της και ειδοποίησε τις Αρχές. Επίσης, αναζήτησε τον πατέρα τους στο σπίτι του στην Τούμπα, για να τον ενημερώσει για το θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι γείτονες της κοπέλας κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και γλυκό άνθρωπο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο.

Θεσσαλονίκη: Ασφυκτικός ο θάνατος της γυναίκας

Στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 42χρονης έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα σε σπίτι στην Τούμπα.