Ασταμάτητος είναι ο θρήνος για τις οικογένειες των θυμάτων του διπλού εγκλήματος στην Κηφισιά. Πρόκειται για τις οικογένειες των δύο γυναικών που έπεσαν νεκρές τον Μάιο του 2020 από τον αστυνομικό, πρώην σύζυγο, της μίας. Πέρα από το βαθύ πένθος για τις δύο οικογένειες συνεχίζεται και η μεγάλη ταλαιπωρία τους καθώς για άλλη μια φορά η δίκη για την έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος αναβλήθηκε.

Η δολοφονία το 2020 είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν στην Κηφισιά. Τρία χρόνια μετά το διπλό έγκλημα στην Κηφισιά τα παιδιά των θυμάτων προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δε θα δουν ποτέ ξανά τις μητέρες τους.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, όπου εργάζονταν οι δύο άτυχες γυναίκες, το 2020. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο την ποινή των δις ισοβίων για τις δολοφονίες των δύο γυναικών και πέντε χρόνια για παράνομη οπλοχρησία.

Τρία χρόνια μετά, οι μητέρες των δύο αδικοχαμένων γυναικών βρίσκονται και πάλι στο Εφετείο. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και κάνουν λόγο για εμπαιγμό, καθώς η δίκη στο Εφετείο έχει αναβληθεί τρεις φορές.

 «Έρχομαι κάθε φορά από επαρχία. Μεγαλώνω τα δύο παιδιά της κόρης μου που έμειναν ορφανά. Ο δράστης δεν τα έχει τραυματίσει, τα έχει δολοφονήσει! Έχουν συμβιβαστεί με την απώλεια της μαμάς τους, όμως δεν παύουν ποτέ να τη ζητούν κάθε μέρα», δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα της πρώην συζύγου του αστυνομικού και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον δράστη και την οικογένειά του. 

Διαβάστε επίσης: Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η τραγική ιστορία της Στέλλας Σπυριδάκη που έχασε σε μια νύχτα και τα δυο της παιδιά

Διπλό φονικό στην Κηφισιά

Αναγκασμένη να έρχεται αντιμέτωπη με τον φονιά του παιδιού της είναι και η μητέρα του δεύτερου θύματος, η οποία ήταν παρούσα στο Εφετείο.

 «Η κόρη μου δεν ήταν παράπλευρη απώλεια. Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφό της και τη σκότωσε με 13 σφαίρες. Με τόσες σφαίρες σκότωσε και την πρώην σύζυγό του», υποστήριξε.