«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν βγάζουν κάθε χρόνο  το ίδιο ποσό έχουν ζημιές και κέρδη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, ενώ είπε πως θα εισηγηθεί κινητοποιήσεις διαρκείας.

Διαβάστε ακόμα: Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για το νέο σύστημα διοικήσεων στο Δημόσιο - "Ξεριζώνει κατεστημένα", είπε η Κεραμέως

Ακόμη, σημείωσε πως αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο και το Σάββατο η Ολομέλεια.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Βερβεσού στα Παραπολιτικά 90,1

Ερωτηθείς αν θα πάνε σε κινητοποιήσεις

Δ.ΒΕΡΒΕΣΟΣ: Προφανώς θα πάμε σε κινητοποιήσεις ήδη οι πιο πολλοί Σύλλογοι ξεκίνησαν με απεργιακές κινητοποιήσεις. Αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό μας συμβούλιο, το Σάββατο έχουμε ολομέλεια. Η πρότασή μας είναι να πάμε σε κινητοποιήσεις ήδη έχουμε αποφασίσει μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Η Θεσσαλονίκη ήδη ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις και εμείς θα ετοιμαστούμε να μπούμε σε αυτό το χορό. Θα δούμε πως θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας. Εγώ θα εισηγηθώ κινητοποιήσεις διαρκείας με την έννοια των αποχών από το δημόσιο και των στοχευμένων δράσεων που έχουμε κάνει και στο παρελθόν με τη συμμετοχή μας σε συγκεκριμένες δράσεις τις οποίες το δημόσιο ενοχλείται και όχι εμείς. Προφανώς δεν θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας επειδή ο κ. Χατζηδάκης θέλει να μας εξοντώσει και να μας εξουθενώσει αλλά είναι προφανές ότι θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.