Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης (7/11) στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος» για το 4 μηνών κοριτσάκι στον Βόλο που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στην οδό Ιάσονος. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η οικογένεια του βρέφους κήδεψε το κοριτσάκι του. Στον ειδικό χώρο που υπάρχει στο κοιμητήριο για τα βρέφη εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας 

Βόλος: Δεν έγινε κανονική κηδεία, διαβάστηκε ευχή

Επειδή το κορίτσι ήταν αβάπτιστο, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά λίγο μετά τις 11:00 το πρωί διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο “Κούκος” στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, το άτυχο βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά. 

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία έδειξε πως η μικρή έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.

Διαβάστε ακόμα: Bόλος: Βίντεο-ντοκουμέντο με την τραγική στιγμή της παράσυρσης του βρέφους από τη μοτοσικλέτα

Στον ανακριτή ο οδηγός της μηχανής

Ο ανακριτής θα εξετάσει μια σειρά από βίντεο. Συγκεκριμένα υλικό από κάμερες ζητήθηκε από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου πριν παρασύρει με την μηχανή του τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Κυριακή και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, έχοντας υποστήριξη ψυχολόγου. Ήταν συντετριμμένος, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και έδειχνε να μην αντιλαμβανόταν τι είχε συμβεί. Εξήγησε μόνο πως είδε τον 54χρονο παππού του βρέφους ξαφνικά μπροστά του και φρέναρε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν ο παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο με το παιδί στην αγκαλιά. Ο 53χρονος τραυματίστηκε και το παιδί εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο. Η 45χρονη γιαγιά του βρέφους, άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Τι είπε ο οδηγός ταξί που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο - Γιατί δεν κατάφερε να αποφύγει τον παππού ο οδηγός μηχανής